Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018: Jinbe, Who's-Who'ya Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 150 59.8%
  • Fena Değil

    Kullanılan: 73 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav King'i daha tam görmedik diye diye 93 bölümdür mangada olan adamın tasvirini ve girdiği icraatleri görmezden mi geleceğiz.King şu ana kadar kendisinden beklenen icraatleri yapamadı.Sağ kol havasını da veremedi.Kandırmayalım daha kendimizi.Zoro'yla dövüşürse bile bu durumu üzerinden atamayacak.
İksirle Zoro iyileşip yenecek bu Kingi. Elbet Zoroya vuracak ve Zoro iki katı hasar almasına rağmen King onu indiremedi diye iyice gömeceğiz.
 
Dünyadaki en ses getiren olaylara girdi o wb tayfası.Aktifler gayet.Aktiflik ayrı bir şey sivil katliam,ada basma ayrı bir şey.Kaido tarafında muhtemelen hepsi var.
Çöp denizcilerden bile kaçtılar. Hükümete kafa tutmadılar. Raftel'i bulma, KK olma gibi bir amaç da gütmedi WB. Yonkouların arasında en kendi halinde olanı denebilir. Bundan bahsediyorum. Oden olmasa ses getiren olayları olmazdı. WB'nin Rocks Korsanlarında yaptıklarından bahsetmiyorum tabi.
 
Jinbei'yi bile alamıyor, taraf değiştirse de bir şey katmaz.
Jinbe'den güçlü olmasa da güçlü bir müttefik olur. Bu arc tarafların sayılarının karşılaştırılmasıyla geçiyor sürekli. CP0 üzerinden bize iletiliyor ve sayının önemi çok vurgulanıyor. Bu saatten sonra dışarıdan birileri gelecek gibi durmuyor. Bu dengenin sağlanması için yeniden taraf değiştirme görmemiz gerekiyor.

Luffy, Kaido'yu nasıl yenecek o da bir muamma zaten. Meyvesini uyandırıp yeni öğrendiği haki tekniği ile falan anca yenecek gibi. Absürd şeyler olması gerekiyor. Daha bigmom da var :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık