Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018: Jinbe, Who's-Who'ya Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 150 59.8%
  • Fena Değil

    Kullanılan: 73 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlem konusunda sınıfta kaldığı kesin. Muhtemelen silahlanması sağlam çıkacak. Kata'nın gözünden hiçbir şey kaçmıyordu. Bunun dışında bekleyip gereceğiz, sağ kol olduğuna göre boş değildir zaten.
Şuan her şeyden sınıfta kaldı da şov zamanı ona da gelir dediğin gibi bekleyeceğiz artık.
 
Bu "Güneş Tanrısı" Nika muhtemelen Joy Boy'un antik zamanlardaki dostlarından biri. Tıpkı Mugiwaralar gibi ve Roger'lar gibi, korsan olmayan ama korsan gibi takılan bir tayfaları vardı. Bu Joy Boy'un arkadaşları ile Luffy'nin arkadaşları adeta reenkarnasyon gibi benzer özelliklerde çıkabilir. Muhtemelen sadece Luffy değil, Luffy'nin yanındaki tüm dostları Joy Boy'a bağlanacak gibi duruyor.

Diğer bir ihtimal ise Nika, tıpkı Luffy'nin gittiği her adada farklı isim kullanması gibi Joy Boy'un farklı bir adada tanınmış hali. Şuan Dressrosa'daki cücelerin Luffy'i, Luffyland olarak tanıması gibi. Hükumetin Joy Boy'a dair her şeyi silmesi Nika ismini söyleyen gardiyanın da kayboluşunu rahatlıkla açıklıyor aslında. Güzel bir psikolojik detaya imza atmış mangaka. Eğer birilerine çok fazla iyiliği dokunmuş kişiye ağır bir kötülük yaparsanız o insanı kendi ellerinizle efsaneleştirirsiniz. Eğer Dünya Hükumeti bugüne kadar iyi bir şekilde sır saklayamıyor olsaydı bu kafayla çoktan kendi ayaklarına sıkmışlardı.

Şu mangaya dair en çok istediğim şeylerden bir tanesi Joy Boy, Ryuuma, Nika gibi insanların antik çağlardaki Flashbacklerini uzuun uzun okuyabilmek.
 
Yav King'i daha tam görmedik diye diye 93 bölümdür mangada olan adamın tasvirini ve girdiği icraatleri görmezden mi geleceğiz.King şu ana kadar kendisinden beklenen icraatleri yapamadı.Sağ kol havasını da veremedi.Kandırmayalım daha kendimizi.Zoro'yla dövüşürse bile bu durumu üzerinden atamayacak.
 
Bu fikrine Smoothie bu arcta hiçbir şey yapmazsa katılıcam çünkü eğer Yc3 Crackersa. Dof yc2 olamaz. Ama Yc3 kesinlikle eder.
Ya aslında bu tamamen karakterlerin birbirlerine zıt oluşlarıyla da alakalı bir durum bence. Luffy'nin, Enel'i yenmesi en meşhur örnektir buna. Doffy'nin meyvesi çok sıkıntılı mesela. Jozu, bildiğin Aokiji'yi tutuyordu. Yenebilecek değil tabi de yani adam çok feci fiziksel güce sahipti ama öyle bir adam geldi Doffy'ye kukla oldu bildiğin. Yani bu seride bazı karakterleri meyvesi farklı bir lige sokuyor. Queen mesela çok aşırı fiziksel gücünün yanı sıra bir de profesör olduğu için çok tehlikeli buluşlar yapmış vücudu mekanik. Bu adamın doffy ile fiziksel bir mücadelede Doffy'ye tek atması bile mümkün ama meyvesi sayesinde çok sıkıntılı bir karakter ve Queen'i yenebilme ihtimali olduğunu düşünüyorum.

Tabi ben seriyi mangadan okumaya Wano'da başladım ondan öncesinde mangasını okumuşluğum yoktu animeden örnekler vericem yanlışım varsa düzeltirsiniz ya da mangada öyle bir şey yoksa düzeltirsiniz.

Şu sahnede mesela Doffy'nin Law ile kapışırken çelikleri bile dilimlediğini görüyoruz.


Queen gibi bir karaktere karşı bir şansı var bence. Çok hareketli bir meyveye sahip.

Normalde Jack'ın fiziksel gücünü düşünürsek Cracker'i rahat yenebileceğini söyleyebiliriz ama işin içine Cracker'in Bisküvi Bunshinleri girdiği zaman dövüşün neticesinin Cracker'in lehine olacağını düşünüyorum.


Burada Luffy ile kapışmasında meyvesinin ne kadar etkili ve güçlü olduğu gösteriliyor hatta yer yer Luffy Gear 4'le bile bisküvi bunshinlerini kıramıyor.

Smoothie'nin burada gerçek gücüne tanık olacağımızı düşünüyorum nedense. Oda, Big Mom'un en seçkin kılıç kullanıcısı evlatlarını Wano'ya getirmiş yani burada dövüş bir yerden sonra Big Mom Korsanları'nın da katılacağı bir hal alacaktır. Doffy'nin YC3 edeceği kesin aslında.
 
Yav King'i daha tam görmedik diye diye 93 bölümdür mangada olan adamın tasvirini ve girdiği icraatleri görmezden mi geleceğiz.King şu ana kadar kendisinden beklenen icraatleri yapamadı.Sağ kol havasını da veremedi.Kandırmayalım daha kendimizi.Zoro'yla dövüşürse bile bu durumu üzerinden atamayacak.
Katılıyorum. Katakuri'nin girişi ile King'in girişi arasında dağlar kadar fark var. Katakuri için herkes adamın çok sıkıntı olacağı konusunda hem fikirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık