Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018: Jinbe, Who's-Who'ya Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 150 59.8%
  • Fena Değil

    Kullanılan: 73 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King'de fatihin hakisi yoksa bana big mom'in tayfasi daha guclu gorundu bu sayiyla. Jinbei perospero veya snacki bu kadar kolay tartaklayamaz.
Ben katılmıyorum ya buna. Perospero elit komutanların baya gerisinde bir herif. Inu ve Neko'nun 5 Elit komutanı ve diğer minklerin sulong halini fena tokatlayan Jack. Üçüncü komutan bir de Carrot ve Wanda, aya açıları gitmese kaybetme ihtimali olan Perospero var. Snack desen Judge'a bile ayar veremiyor. İlk üçlü ve arkasından gelenler arasında baya uçuk farklar var bunu iki tayfada da gördük baya net şekilde.
 
Bölüm gayet iyi bir bölümdü bence. Bir inceleme yapayım.

Öncelikle O-Tama'dan başlayalım.

Tama'nın meyvesinin bu kadar savaşa katkı yapması müthiş. Tayfanın bu kadar umutsuz bir savaşta sağlam bir plan ile sızma gerçekleştirmeseler bu kadar bile düşmana zarar vermeleri mümkün olmayabilirdi.

Bu bölümde 300 Öncü Şef'in (Shinuchi) saflarımıza katıldığı duyuruldu.


Bunun üzerine CP0 ajanları şöyle söyledi; " Yeteneklilerin sayesinde daha çok başarı elde edecekler."


1700 Yetenekliler (Gifters) 300'de Öncü Şef (Shinuchi) saflarımıza katıldı. Öncü Şeflerin gücünü Wano boyunca gördük en azından Gülücük meyvesi yememiş olanlardan çok daha güçlüler. Kısa bir süre içinde savaşın gidişatını bizim tarafa çevirmeleri çok olası. Zaten savaşın asıl kopma noktası Yonkoların devrilmesi olacaktır. Sayısal olarak üstünlüğü ele geçirsek bile iki imparator düşmediği sürece savaş kazanılmış sayılmayacaktır.

Yine de bu sayı üstünlüğünü kullanarak Kaido'nun astları olan All Star'ları ve Tobiroppo'ları yenmede büyük avantaj sağlayacaktırlar.

Savaşa çok etki edeceğinden değil ama Udon'daki Öncü Şef'leri gözlerim arıyor ama hiçbiri daha gözükmedi. Babanuki, Solitaire, Dobon vs. vs. neredeler acaba? Caribou ile bir iş çeviriyor olabilirler mi?

Usopp'un bu bölüm Nami ve O-Tama'nın işlevselliğinden dolayı üzgün olduğunu gördük.


Kendisinin bir işe yaramadığını düşünmeye başladı. Galiba önümüzdeki bölümlerde power up alacak. Halen Page One'nin tam yenildiğini düşünmüyorum. Ulti o saldırıdan sonra bile ayağa kalktıysa Page One'de kalkacaktır. Burada Usopp ve Nami vs Page One göreceğiz.

CP0 ajanlarının Go tahtası üzerinde savaşı değerlendirmesi bu bölüm yine devam etti. Bu sefer rakamların oldukça birbirlerine yaklaştığını gördük.

5.400 vs 30.000 ile başladık. 5000 vs 27.000'lere kadar geldik. Chopper'in dolduruşuyla 7.000 vs 20.000 olduk. Tama sayesinde artık 9.000 vs 16.000 seviyelerine kadar düştü.

CP0 Aigis'in, Who's Who için savaş sonunda harekete geçmesini bekliyorum. Bu adamın neler bildiğinden haberleri yok bence! Jinbe öldürmezse eğer CP0 harekete geçecektir. Tabi geçen haftaki bölümde ortaya atılan Karasakal Korsanları 10. Üye tartışmalarında işaretler Who'da toplandı. Bu adam daha bizi çok şaşırtacak galiba.

Jinbe vs Who's Who dövüşü oldukça güzel ilerliyor. Rokushiki teknikleri çok hoşuma gidiyor. Wano'da seyir zevki en iyi dövüş bu olabilir. Umarım Who yenilmemiştir ki yenilmesi çok saçma olur çünkü Jack vs İnu ve Neko beş gün sürdü. Tamam Jinbe, Who'dan daha güçlü ama karşısındaki adamda hem Antik Zoan kullanıcısı hemde Rokushiki tekniklerini biliyor. Tekkai ile kendisini korumaya alabiliyorken birde bu adamın Antik Zoan olması dolayısıyla çok sağlam savunması vardır. Bu kadar kolay devrilmesini istemem. Eğer Oda'nın aklında Jinbe vs Jack yoksa bu dövüşü biraz daha uzatmasını isterim.

Güneş Tanrısı Nika hikayesini anlatan gardiyanın bir anda ortadan yok olması konusuna takıldım. Acaba İvankov'un yakaladığı ve kadına çevirdiği gardiyandan bahsediyor olabilir mi?


Güneş Tanrısı Nika - Luffy - olacak. Ay Tanrısı Çika - Kara Sakal - olacak. Naruto&Sasuke olacak sana Luffy&Teach. Seri iyice Naruto'ya bağlayacak. :respect:
 
King'de fatihin hakisi yoksa bana big mom'in tayfasi daha guclu gorundu bu sayiyla. Jinbei perospero veya snacki bu kadar kolay tartaklayamaz.
Bence de daha güçlüler. Kata ve Cracker, King ve Jack'ten daha sağlam duruyor. Smoothie konusunda yorum yapamayacağım. Geriye kalan Big Mom korsanları da hem takım çalışması hem de güç olarak daha iyi gibi sanki. Peros, Daifuku, Oven, Snack uçan altılı ekibini harcar. Diğer Charlotte çocuklarını saymıyorum bile.
 
King bence oldukça güçlü çıkacak Katakuri'yi geçme ihtimali var.
H.Haki ve meyve uyanışı açmasının yanında bir haki de oldukça iyi olmalı bunun için. Bu koşulları sağlarsa King kılıcıyla yapacağı ateşli saldırılar olsun ki b.hakisi iyiyse inanılmaz bir saldırı gücü bekliyorum. Elindeki kılıçta en kötü 21'lik ten biridir. Asura Zoro'dan daha güçlü saldırılar yapabilir.
Dayanıklılık desen b.hakide iyiyse zaten yenilmesi zor olacaktır hiç olmazsa Katakuri'den dayanıklı bekliyorum bu adam en başta zoan yemiş fiziksel olarak iyi bunun yanında Katakuri k.haki iyi olduğundan az hasar almış biri King öyle değil ne darbeler almıştır.
Hız desen kanatları var Marco kadar varmıdır belli değil ama oldukça çevik bir karakter muhtemelen. Queen-Jozu tarzı bir adam değil.
K.hakilik bir şov göstermedi ama Queen'dan daha iyi olduğu söylenebilir genel olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık