Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Creep


Puanına baktığımda gayet ortalama ve vakit geçirmelik bir film izlemeyi bekliyordum.Beni resmen ters köşe yaptı.Çoğu sahnede hep diken üstünde hissetmemi sağladı.Uzun zamandır bu kadar gerilmemi sağlayan ve yer yer korkutan bir film izlememiştim.Oyunculuklar da bence çok iyiydi.Eğer korku ve gerilim türünü seviyorsanız kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
 
Creep 2


İlk filme kıyasla bence aşırı zayıf bir devam filmiydi.O gerilim dolu atmosferi sürdürememişlerdi.Senaryo olarak da hatalı olduğu bazı yerler vardı.Sırf para getirsin diye çekmişler sanki.İlk filme verdiğim puan 7.2 olmuştu.Bu filme vereceğim puan ise en fazla 6.1 falan olur.
 
Her

Daha önceden bu ne lan yapay zeka ile adamın ilişkisini mi izleyeceğim diye kapattığım bir filmdi. Şimdi açıp izledim Scarlet Johansson’ın sesini çok sevdiğim için güzel filmdi . İmdb 8 puan biraz fazla ama.
 
Baba Parasi (2020)

Çalgı Çengiler, Düğün Dernekler, Ailecek Şaşkınız falan hepsini izledim. Bu ekibin izlediğim her filmi sonrası yaptığım aynı yorumumu gene yapayım : Bu ekip film yapmasın aga.
Bugün 15 dakika izledim bu ikilinin filmi güzel olur ama fragmanı beğenmemiştim nasıl film güzel mi
 
Oldboy



Uzun uzadıya anlatıp filmin kalitesini bozmayayım, izleyin öğrenin. Dram, aksiyon, gizem, gerilim türevi ilginç bir film. Ayrıca aynı isimli Japon mangasından uyarlanmış Kore yapımı bir filmdir. Spoiler'lık bir şey ekleyim; Filmin sonunda kötü adam ölüyor.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar 2 cümlelik film iyiydi yorumunuzu neden spoiler içine alıyorsunuz ? Yani film iyiydi yorumunu okumak için kritik spoiler da yiyebiliriz 2 tane yorumu spoiler içine almaya gerek yok. Cünkü spoiler değiller . Uzun zamandır hep böyle valla dayanamadım yazdım en sonunda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık