Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 751: Amiral Fujitora, Sabo'ya Karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu çukurdan çıkıp kapışma devam etseydi sonucun değişceğini sanmıyorum.
BB'nin kafasında patlattığı depremi, Akainu da patlatırdı. Artık buradan da ayağa kalkamazdı herhalde. Sonuçta o savaşda Wb ölecekti. Akainu fanları, bizim adamın yaraları yüzünden öldü der. Olmadı, ölümünün %80 ni bizimdir falan der.
 
Kişisel görüştür bir şey diyemem, Beyazsakal "Şov yeni başlıyor" dediğinde Sengoku'nun renginin atması benim için yeterli bir veri.
Buda kişisel bir görüş,saygım var.

BB'nin kafasında patlattığı depremi, Akainu da patlatırdı. Artık buradan da ayağa kalkamazdı herhalde. Sonuçta o savaşda Wb ölecekti. Akainu fanları, bizim adamın yaraları yüzünden öldü der. Olmadı, ölümünün %80 ni bizimdir falan der.
Peşinden çukura atlardı diyosun yani. Akainunun dakikalar içinde o çukurdan çıkıp tüm tümenleri karşısına diktiğini düşünürsek yerde BB gibi beni öldürmeyeceksin değil mi baba diye zırlamazdı Wb çukura inince.
 
Wb'nin Akainu'ya attığı son saldırının etkisini logia savunmasıyla azalttığını düşünüyorum ben Akainu'nun. Yoksa öyle bir darbeyi direk alıpta 10dk sonra hiçbirşey olmamış gibi terör estirmesi imkansız bence. Wb'de koca bir delik vardı ve yüzünün yarısı yoktu, Akainu'nun da ağzı burnu kanamıştı üstü başı pislenmişti vs sonunda. Wb Akainu'yu etkisiz bırakmıştır belli bir süre ama totalde kimin kime ne yaptığı çok açık bence
 
Akainu o kadar adamsa karaktersizlik yapıp kılıç saplatmadan,kalbinin teklemesini beklemeden çıksaydı Beyazsakal'ın karşısına da zarar verseydi.O kadar adamsa fukara sümüğü gibi yere yapışıp,ardından atarlı ergenlerin dayak yiyip 'tutmayın bırakın beni' dediği gibi yaralı yerde yatarken küfür etmeseydi.İlla sağ üst köşede mangakanın Beyazsakal akainu'nun anasını ağlattı mı yazması gerekiyor ? hayır öyle bir yazı olsaydı da mangaka sıvadı derdiniz eminim.
 
Akainu karaktersiz bir adam, pisliğin teki, babasına da bakmıyormuş sokağa atmış çok kötü biri o ve adam değil. Ama Wb'ye koca bir delik açıp yüzünün yarısını aldı. Wb'den yaa Allah yumruğu yeyip 10dk sonra bütün tayfasına atar gider yaptı terör estirdi. WB hastaydı, Akainu hile yaptı, Ace var diye tam güç dövüşemedi demek sonucu değiştirmiyor. Bizde biliyoruz handikapsız Wb'nin Akainu'nun ırzına geçeceğini ama geçemedi işte. Yapacak birşey yok isimler dövüşmüyor sonuçta
 
Akainu o kadar adamsa karaktersizlik yapıp kılıç saplatmadan,kalbinin teklemesini beklemeden çıksaydı Beyazsakal'ın karşısına da zarar verseydi.O kadar adamsa fukara sümüğü gibi yere yapışıp,ardından atarlı ergenlerin dayak yiyip 'tutmayın bırakın beni' dediği gibi yaralı yerde yatarken küfür etmeseydi.İlla sağ üst köşede mangakanın Beyazsakal akainu'nun anasını ağlattı mı yazması gerekiyor ? hayır öyle bir yazı olsaydı da mangaka sıvadı derdiniz eminim.
Algında sıkıntı var ben Akainu ne baba adam be demedim. akainu kılıçlanmış,kalbi teklemiş oğlu ölmüş ve arkadan saldıran Wbyi yendi dedim.
 
Akainu çukurdan çıkıp kapışma devam etseydi sonucun değişceğini sanmıyorum.

Yahu kardeşim ben demiş miyim Wb tam güçteydi zaten diye. İstiyorsa savaşa 2 eli olmadan girmiş olsun. Ben dövüşü kimin kazandığını söylüyorum. Evet hasta olmasa kazanırdı ama hastaydı değiştirebilirmisiniz yada kılıçlanmamış olsa kazanırdı ama ben kılıçlanmamış Wbyi yener demiyorum o dövüşü Akainu kazandı diyorum.


Senin gibi analiz açısından yetenekli birisinin bile H.Haki sahibi birisi için dayak yemekten korkuyor ve sınırı belli demesine şaşırdım.
birinci cümlen için ; vs baslıyor.wb kan kusuyor, hadi bu handikapı geciyoruz.akainun hakkını vermek lazım,bisentoyu ayagıyla karsıladı.ama burda bile e.oda ayagı secmiş,düşün bir neden ? bacaklar,kollardan daha güclüdür.tek kolla shanks, o bisentoyu karsılarken,akainuya acılısı ayakla yaptırıyor mangaka.sonrasında carpısıyorlar.her carpısmada wbnin gücü üstün geliyor.akainu sehre zarar verme,oda koru o zaman diyor.o dövüs sabaha kadar sürse akainu kazanamaz.

pat wbnin kalbi tekliyor.inan kalp bu allah cektirmesin bilmezsin, insana neler yapar.akainu önüne çökmüş adamı öldürmeyi bırak, yıkamıyor bile.sonra akainu, acei öldürüyor.wb arkasında bitiyor.akainu arkadaki haki gücünü hissediyor,korkuyor resmen.yine akainunun hakkını vereyim, yedigi yumruga ragmen logia olmanında etkisiyle dayanıyor.ve wbnin yüzünün yarısını alıyor.ama orda wb kacınmaya calısmıyor.sunu kabul edin artık...hiç gözün dönmedimi senin ? adamın umrunda degil, yok etmek istiyor akainuyu.ve istediginide elde ediyor.akainu orda yeniliyor.yani ilk raundda üstün olan; hadi diz çöktügü için wb,akainu olsa bile...ki adamı etkisiz hale getiremiyor.ikinci vsde wb akainuyu etkisiz hale getiriyor kardesim.

5 dk sonra ayaga kalkman takdir edilebilir,ama adam sürünüyor ve burnunu bile o an oynatamıyor,sadece lanet okudu wbye.

ha o savas devam etseydi.inan wb en kötü ölür, akainuyuda yanında götürürdü.ölmeden önce teachei bile halletti adam.teach korkudan tüm tayfasıyla daldı wbye :D

yani total güctede, o savastada, üstün olan wbydi.diyorum sana mangaka; sadece akainunun böyle bir efsaneyle kapısabilecegini ve denk dövüsebilecegini gösterdi.ama adalet denen seyde sartlar eşit olmalı.akainuya o kılıcı sokup,wbnin önünde diz çöktürürsen, wb 3 yumrukta cehenneme gönderir akainuyu. :good:

son olarak doflamingo dayak yemekten degil, öldürülmekten korkuyor.çünkü öldügü an tüm hayalleri çöp olucak.luffy ise hayallerinden bir baskasının iyiligi için vazgecebilen bir adam, bahsettigim fark bu.ve houshoku sahibi olması onu güclendirir, ama benim bahsettigim gelişememe, sınırı olma durumu zihinsel.sen kendine güvenmezsen, zorlu dövüslere girmezsen gelişemezsin.doflamingo sahip oldugu baglantılar ve kurdugu düzen içinde kendi sınırını çizmiş.yoksa luffyden dayak yiyip ölmesin yine gelişir.ama luffynin sınırı yok,her zaman kendinden daha güclü birini bulup kavgaya tutusur ve zerre geri vites yapmaz :good:

yoksa anlıyorum senin düşüncelerini.
 
birinci cümlen için ; vs baslıyor.wb kan kusuyor hadi bu handikapı geciyoruz.aainun hakkını vermek lazım.bisentoyu ayagıyla karsıladı.ama burda bile e.oda ayagı secmiş,düşün bir neden ? bacaklar,kollardan daha güclüdür.tek kolla shanks o bisentoyu karsılarken,akainuya acılısı ayakla yaptırıyor mangaka.sonrasında carpısıyorlar.her carpısmada wbnin gücü üstün geliyor.akainu sehre zarar verme,oda koru o zaman diyor.o dövüs sabaha kadar sürse akainu kazanamaz.

pat wbnin kalbi tekliyor.inan kalp bu allah cektirmesin bilmezsin, insana neler yapar.akainu önüne çökmüş adamı öldürmeyi bırak, yıkamıyor bile.sonra akainu acei öldürüyor.wb arkasında bitiyor.akainu arkadaki haki gücünü hissediyor,korkuyor resmen.yine akainunun hakkını vereyim yedigi yumruga ragmen logia olmanında etkisiyle dayanıyor.ve wbnin yüzünün yarısını alıyor.aa orda wb kacınmaya calısmıyor.sunu kabul edin artık.hiç gözün dönmedimi senin ? adamın umrunda degil yok etmek istiyor akainuyu.ve istediginide elde ediyor.akainu orda yeniliyor.yani ilk raundda üstün olan hadi diz çöktügü için wb,akainu olsa bile.ki adamı etkisiz hale getiremiyor.ikinci vsde wb akainuyu etkisiz hale getiriyor *****.

5 dk sonra ayaga kalkman takdir edilebilir,ama adam sürünüyor ve burnunu bile oynatamıyor,sadece lanet okudu wbye.

ha o savas devam etseydi.inan wb en kötü ölür akainuyuda yanında götürürdü.ölmeden önce teachei bile halletti adam.teach korkudan tüm tayfasıyla daldı wbye :D

yani total güctede o savastada üstün olan wbydi.siyorum sana mangaka sadece akainunun böyle bir afsenayle kapısabilecegini ve denk dövüsebilecegini gösterdi.ama adalet denen seyde sartlar eşit olmalı.akainuya o kılıcı sokup,wbnin önünde diz çöktürürsen wb 3 yumrukta cehenneme gönderiri akainuyu. :good:

son olarak doflamingo dayak yemekten degil öldürülmekten korkuyor.çünkü öldügü an tüm hayalleri çöp olucak.luffy ise hayallerinden bir baskasının iyiligi için vazgecebilen bir adam bahsettigim fark bu.ve houshoku sahibi olması onu güclendirir ama benim bahsettigim gelişemem sınırı olma durumu zihinsel.sen kendine güvenmezsen zorlu dövüslere girmezsen gelişemezsin.doflamingo sahip oldugu baglantılar ve kurdugu düzen içinde kendi sınırını çizmiş.yoksa luffyden dayak yiyip ölmesin yine gelişir.ama luffynin sınırı yok,her zaman kendinden daha güclü birini bulup kavgaya tutsuru ve zerre geri vites yapmaz :good:

yoksa anlıyorum senin düşüncelerini.

Akainu Wb dövüşü için handikap saymanın bir anlamı yok benim için. Çünkü o handikaplar olmasa Wbnin Akainuyu alacağını biliyorum ancak ben kimseye tarafsız bir yerde handikapsız dövüşü Akainu kazanır demedim. Mfde o handikaplarla olan dövüşü Akainu kazandı dedim olay bu.

Pek burun oynatamıyor gibi bir hali yok hala uçup kaçıyor.


Diz çökme düşme mevzuları zaten Wb için olanaksız bir şey. Adam bildiğin tank. Ama Akainudan aldığı yaralar onu mezara yollayan şey oldu.

Doflamingo konusu ise kişisel görüştür saygı duyarım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık