Resmi çeviriye bakmadım, ancak Koby'nin teknik olarak Drake'in üstünde bir mevkide olması mümkün değil. Çünkü Kılıç gibi oluşumlarda güçten ziyade, kıdem daha önemlidir. CP-9'nın en güçlüsü Lucci'ydi, ancak başları Spandam'dı. CP0'da ise Spandam, Lucci'den daha düşük bir mevkide görev yapıyor.@Smoker doğrusu ne tam olarak VIZ çevirisinde biliyor musun ? Drake oluşum lideri olarak mı geçiyor yoksa oluşumun kıdemlilerinden biri mi ?
Reyiz sen bunu yazarken oy değiştirilebiliyor muydu :S Ben ne zaman bu karakter anketlerine oy versem değiştirilemiyor diye biliyorum :S seni böyle yükselmiş görünce komiğime gidiyor.Karakterin asıl mevzusu ortaya çıktıktan sonra oyunuzu değiştirecekseniz boşuna girmeyin şu başlıklara lütfen.
Kaido'nun emrine girmesiyle soğudum.
Şuan gerçeği öğrenince en sevdiğim karakterlerden biri oldu.
Ama oyumu değiştirmiyorum. Samimiyetsizliğe gerek yok!
Bunun için Drake'ın casus olduğunu Law'a söylemesi lazım. Kurtaran her kimse Law, Kaido karşıtı biri olduğunu biliyor.Law'ı kurtaran kişi oysa Law onun planına uymayı tercih ediyor.
Kurtaran Drake, kıyafetinden belli.Bunun için Drake'ın casus olduğunu Law'a söylemesi lazım. Kurtaran her kimse Law, Kaido karşıtı biri olduğunu biliyor.
Olamaz demiyorum ama Law'da Kaido'nun adamı olacak birinin planına uymaz.Drake, Kaido'nun adamı olarak biliniyor. Drake'ın casus olduğunu bilmesi lazım diyorum. Bunları Wano'da ne ara konuştular??Kurtaran Drake, kıyafetinden belli.
Bilmesine gerek yok. Law bizim tayfayla ilişki kurmadan önce Drake ile ilişki kurmuş, ittifak kurmuş olabilir.Olamaz demiyorum ama Law'da Kaido'nun adamı olacak birinin planına uymaz.Drake, Kaido'nun adamı olarak biliniyor. Drake'ın casus olduğunu bilmesi lazım diyorum. Bunları Wano'da ne ara konuştular??
O olabilir. Zaten Drake ise o ikili hakkında bir kısa flashback görmemiz lazım.Bilmesine gerek yok. Law bizim tayfayla ilişki kurmadan önce Drake ile ilişki kurmuş, ittifak kurmuş olabilir.
Kurtaran, Drake'di gölgeden anlaşılıyor bu. Pelerini ve çizmeleri var. Çizimi Drake ile aynı...Bunun için Drake'ın casus olduğunu Law'a söylemesi lazım. Kurtaran her kimse Law, Kaido karşıtı biri olduğunu biliyor.
Ona lafım yok. Olsun zaten. Sorun Law'ın güvenmesi. Drake ile ya Wano öncesi ya da Wano'da bilmediğimiz bir şekilde konuşup anlaşmış olmaları gerek. Law, Drake'ın Kaido adamı olmadığını hatta Kaido'yu indirmek istediğini bilsin ki güvensin.Kurtaran, Drake'di gölgeden anlaşılıyor bu. Pelerini ve çizmeleri var. Çizimi Drake ile aynı...