Japonca adı Pi-ka. Ben öyle demeye devam edeceğim. Sen kendi yanlışınla devam et.
Zoro KESMEK için ihtiyaç duymuyor. Mesefayi kısaltmak için ihtiyaç duyuyor. Bunu anlaması senin için zor. Zira hatersın. Laf anlatılmaz yaşanır senin için
Orlombus zoronun kesme gücünü arttıran bir etkiye sahip değil. Zoro kendi yeteneği ile kesiyor. Anlaması zor di mi? Normaldir bıçak fobisi olan biri algılayamaz.
WB'nin ihtiyacı yokmuymuş? İyi denizin altından yüzüp gelseydi o zaman? Kizaru da kendini yansıtarak adaya gitseydi? Luffy de gökyüzüne namiden yardım almadan gitseydi. Apise danışmasaydı yerlerini bulmak için. Bir de bunlar zoro fanlığı ne alaka? İşte ne kadar mantıksız argümanlara sahip olduğunu bir kez daha gösterdin. Zira mantıksızlık anlatılmaz yaşanır. Sen bir üste geçtin bize de yaşatıyon.
Ben de zaten sanji pikayı evire çevire döver dedim önceki mesajlarımda. Darbe alacağını da düşünmüyorum pek.
Ama bu demek değildir ki zoro yardım aldı. Zoro kendi emeği ile işini bitirdi bu kadar basit.
Ayrıca sanji o taşları wadastsumi gibi yakamaz. Golem pika wadatsumiden çok çok büyük. Wadatsumi pikanın dizine kadar gelse iyi.
Japoncayı iyi biliyorsan Japonca konuş istersen, bizde kurtuluruz senden kimse dediğin şeyi anlamaz, zaten senin gibi aşırı taraflı bakanlar dışında anlayan da olduğunu zannetmiyorum.
Mesafeyi kısaltmak için ihtiyaç duyuyormuş, kıvırmaya gel hele. Pica'ya 1080 atarken mesafe tanımayan Zoro ne olduysa Pica'yı elinden kaçırdı ve Orlumbus gel beni fırlatta şu adamı yakalayayım diye yardıma ihtiyaç duydu.
Bak diyorum ya hakkaten aşırı taraflısın diye, WB'nin olayında karşısında ki adam bir araç kullanıyor, ne kullanıyor devasa çelik kapılar, korsanları dışarıda tutmaya çalışıyorlar, bu Akainu'nun gücü ile alakalı bir olay değil, aşırı fan olmasan bu dediğimi algılayabilirsin. Pica kendi gücünü kullanarak aradaki mesafeyi açıyor ve Zoro'nun elinden kaçıyor, Akainu magma atarak WB'yi dışarıda tutmuyor, bunu algılamak senin için bile kolay olmalı.
Luffy zaten yenildi diyorum halen yardım almasaydı diyor, senin ayarlar bozulmuş hakkaten. Luffy yardım almadı diyen kim? Ayrıca Enel Maxim'i kullanıyor, yani Luffy'nin kullandığı araca karşılık Enel'in de kullandığı bir araç var ortada, bunu da algılayabilmen gerek.
Zoro Orlumbus olmadan Pica'ya yetişemezdi, Sanji yetişirdi Sky Walk ile. Bu kadar basit, Orlumbus'u kullanmak yardım almaktır, çünkü Pica oraya başkasının yardımı ile veya bir araç kullanarak gitmiyor, kendi yeteneği sayesinde oraya gidiyor. Arada ki farkı anlayabildin mi? Belki de Sanji üstün Gözlem Haki'si sayesinde Pica'yı elinden bile kaçırmayacaktı Zoro gibi, bu da ihtimal dahilinde, diyelim ki kaçırdı Sky Walk ile Orlumbus olmadan Pica'ya çok kolay bir şekilde yetişirdi.
Sanji Wadatsumi'ye tek attı zaten, hadi Pica'nın kafası kadar olmasın, 2 tekme atar, 3 tekme atar. Sanji Zoro gibi havada kısıtlı değil, istediği kadar havada bekleyip istediği kadar tekme atabilir, Zoro ise aşağı düştüğü için kısıtlıydı ve işi çabuk bitirmek zorundaydı, yine Sanji ile Zoro arasında oluşan başka bir fark.