Biri ağla lafına ergence diyordu...Ağlama duvarına dönmüş burası
Biri ağla lafına ergence diyordu...Ağlama duvarına dönmüş burası
Kaptanına ayıp olmasın diye gücünü kısıyorLuffy'nin aynadaki yansımasıymış kendisi.
Osmanlı-Almanya ilişkisi var yani?Luffy ile paralel gelişen bir karakter. Luffy yenince o da yenmiş sayılıyormuş.
Tek başına Kaido alacakken Apoo’ya yamulan ya da Ben Kendi yoluma gideceğim deyip yine Hasır şapka tayfasına yamanan ya da Fahişe aramaktan başka bir vasfı olmayanlardan daha kaliteli muhteşem bir karakter...
Hahahaha
Banyo aynasına bakıp kendine söylüyormuş gibi çıkmış
Aynen öyle Pica= Doflamingo, Cracker, Katakuri.Osmanlı-Almanya ilişkisi var yani?
Samurayları adam edeceğim diyip samurayların elinde mundar olmaktan iyidir xdHahahaha
Yonko indireceğim derken kolundan olup evine dönenlerden böyle şeyler duymak istemiyorum lütfen ?
Hangi samurayın elinde mundar olmuş reyiz?Samurayları adam edeceğim diyip samurayların elinde mundar olmaktan iyidir xd
Ama nolursa olsun, Kiddo'dan patlama bekliyorum bu arc hep diyorum bunu.Hangi samurayın elinde mundar olmuş reyiz?
-Shanks’i indireceğim dedi.... İndiremedi...
-Kendi yolumdan gideceğim dedi... Gidemedi...
-Çöpleri çarmıha gerip yeni dünya bu mu dedi... Kaido ile Shanks tokatlayınca yeni dünya’nın ne olduğunu anladı...
Kid’in muhteşem başarı hikayesi ajjskzksjs