Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Roger Korsanları ve Beyazbıyık Korsanları'nın Denk Dövüşmeleri Mantıklı mıydı?

İki korsan tayfasının denk dövüşmesi size mantıklı geldi mi?


  • Kullanılan toplam oy
    153
Arada bir dostluk olsa da bunların korsan olduğu unutulmamalı. Rekabet de var aralarında, yani bile isteye kendilerini geri bırakmazlar. Öldürme amaçlı olmasa bile karşı tarafı mağlup etme amaçlı gayet savaştılar ve denk gitti. Buradan iki tarafın denk olduğunu anladık. Diğer çıkarımlar pek makul değil.
 
Unutulan bir durum var.Rayleigh özgürlüğüne ve içkiye düşkün birisi.Zaten adam elini ayağını korsanlıktan çektiği için birde denizciler böyle bir güçle uğraşmanın anlamsız ve tehlikeli olduğu için uzaktan kanka nasılsın diye seslenip yoluna bakıyorlardı.Rayleigh orada gözünü karartsa zaten öldürme amacıyla dalardı Kizaruya.Tek amacı anlık durdurmaktı yoksa öldürmek adına dalsaydı ve öldürmese bile ciddi zarar verseydi peşini bırakmayacaklarını bilecek kadar zeki birisi.Biz burda Amirali tabiki küçümsemiyoruz özellikle Kizarudan bahsediyoruz muazzam meyveside cabası.Bence en kuvvetli amiral kendisi.Akainu bile rakibinin direk antisi olmasına rağmen zar zor yenmişti Aokijiyi.
 
Zaten One Piece de dövüş olaylarının kaçı mantıklı ki, bu mantıklı olsun. Anca öyle laf olsun diye dövüştülerse mantıklı olabilir bence.
 
Kuklaya çevirme diye bir olay yok. Sadece durduruyor, o da Jozu'nun Crocodile ile ilgilenmesi sebebi ile hazırlıksız yakalıyor. Dof'un kuklaya çevirdiği kişi Atmos ikisini karıştırmamak lazım. Jozu Croco ile ilgilenmeseydi Dof onu da yapamazdı. Kaldı ki aynı Aokiji arkadan saldırmasına rağmen Dof'a tek atamadı, ve Dof Amiral indirmek için Dressrosa'da plan yaptı, Dof'ta öyle basit bir adam değil. CC tarafından en tehlikeli Shichibukai denen birisi Dof, hemde mihawk varken, üstelik bütün Shichibukai'lar (mihawk dahil) Dof sebebi ile Shichibukai ünvanlarını kaybediyor, Dof'un seriye etkisi büyük.


Dudak kanaması ufak olur, Aokiji'nin ağzından kan geliyor.



Verdiği hasar Rayleigh'in Kizaru'ya verdiği yüzeysel ufak çizikten daha büyük bir hasar, içten kanatmış. Aokiji'yi yerinde saydıracak kadar hasar verebilir ki Aokiji Jozu'ya dikkat dağınıklığına kadar hiçbir şey yapamıyor. Ne zaman Jozu dikkati dağılıp açık veriyor o zaman Aokiji kazanabiliyor, bu Aokiji'de Akainu dengi bir karakter.
Yahu iki adam da açık veriyor.Birinin ağzı kanıyor biri tek yiyip kol veriyor.Arada farkı daha nasıl göstersin adam.Aokiji Doffye yaptığı gibi dondursa Jozu ne yapabilirdi ki.
 
Roger vs WB
Rayleigh vs Oden
Gaban vs Vista
Seagull vs Jozu
Geri kalanlar kim kime dum duma, Marco zaten miço daha.
Mantıksız bişey yok bana göre.
 
Gaban'ın ne seviyede olduğu belli bile değil ki :D Belki de Rayleigh ile arasında uçurum var adamın ?
Gaban'ı nerden biliyon :Dasda
Scopper Gaban. Oda boş yere mi böyle isimlendiriyor acaba?

Gold Roger (altın)
Silvers Rayleigh (gümüş)
Scopper Gaban (bakır)

Roger ne diyor bak.

''En iyi adamlarımın canını tehlikeye atmak istemem. '' Oda da gitmiş ikisini yanyana çizmiş. Şu tarz çizimler bile bir şeyler ifade eder.

Hadi Gaban yonkou 2. adamı gücünde bile olmasın. Queen ve Smoothie gücünde olmasın. Jack ve Cracker seviyesinde olsun. 3. adam gücünde olsun yani. Vista'nın ZİRVE HALİNİN yonkou 4. adamı gücünde olduğu bile tartışmalı.

Bir şeyleri mantığa oturtmak için mi zorluyorsunuz kendinizi bilemiyorum. Vista'nın zirve hali maksimum yonkou 3. adamı iken genç hali ne olacak?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık