Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Roger Korsanları ve Beyazbıyık Korsanları'nın Denk Dövüşmeleri Mantıklı mıydı?

İki korsan tayfasının denk dövüşmesi size mantıklı geldi mi?


  • Kullanılan toplam oy
    153
İnsanların Rayleigh ile ilgili bu kadar büyük beklentilerinin olduğunu bilmezdim, şaşırdım. Tek başına bütün Wb tayfasını alabileceği yönünde bir algı oluşmuş insanlarda. Bu adamın yaptığı en iyi şey Kizaru'yu durdurmaktı. Bunu bir süreliğine komutan seviyesi bütün karakterlerin yapabileceğini düşünüyorum.
Zamanında iyi gömmüştüm Rayı ancak bu kadar altta olacağını tahmin edemedim. vista ayarı işte.yani mihawk altı.
 
Eline sağlık güzel yazmışsın ama Jozu-Aokiji kısmı tartışmalı bana göre. Çünkü aynı Jozu, Doflamingo tarafından resmen kuklaya çevriliyor. Jozu'nun amiral ile denk olduğunu düşünmüyorum bu sebepten. Elbette açığını bulursa sağlam hasar verir, belli bir süre oyalayabilir de. Ama denklik, sanmıyorum.
Kuklaya çevirme diye bir olay yok. Sadece durduruyor, o da Jozu'nun Crocodile ile ilgilenmesi sebebi ile hazırlıksız yakalıyor. Dof'un kuklaya çevirdiği kişi Atmos ikisini karıştırmamak lazım. Jozu Croco ile ilgilenmeseydi Dof onu da yapamazdı. Kaldı ki aynı Aokiji arkadan saldırmasına rağmen Dof'a tek atamadı, ve Dof Amiral indirmek için Dressrosa'da plan yaptı, Dof'ta öyle basit bir adam değil. CC tarafından en tehlikeli Shichibukai denen birisi Dof, hemde mihawk varken, üstelik bütün Shichibukai'lar (mihawk dahil) Dof sebebi ile Shichibukai ünvanlarını kaybediyor, Dof'un seriye etkisi büyük.

Sağlam hasar veremez.Anca dudak kanatabiliyor.
Dudak kanaması ufak olur, Aokiji'nin ağzından kan geliyor.



Verdiği hasar Rayleigh'in Kizaru'ya verdiği yüzeysel ufak çizikten daha büyük bir hasar, içten kanatmış. Aokiji'yi yerinde saydıracak kadar hasar verebilir ki Aokiji Jozu'ya dikkat dağınıklığına kadar hiçbir şey yapamıyor. Ne zaman Jozu dikkati dağılıp açık veriyor o zaman Aokiji kazanabiliyor, bu Aokiji'de Akainu dengi bir karakter.
 
Ben dövüşün ölümüne olduğunu düşünmüyorum. Hani iki güçlü arkadaş olur, zevkine güreşir, bunların olayı da o hesap.
 
Jozu'nun Amiral dengi olduğunu düşünmek için açıkçası kör olmak lazım.Bu Marco Kizaru'ya tekme attı diye(ki Kizaru hasar yemedi) ya da Beckman Kizaru'ya silah çekti diye bu kişiler Amiral dengi demekten daha kötü.

Amiraller öyle güçsüz değil,düşmanları güçlü.Jozu da kesinlikle güçlü bir karakter ve aşırı dayanıklı.Aokiji'de küçük bir yara açması şaşırtıcı bir şey değil ama büyük bir hasar da vermemiş.İçten kanatma dediğin damağı patlamıştır muhtemelen.Yoksa kan kusmuyorki.Ayrıca Marineford'da daha çok Akainu öne çıktı diğer Amiraller daha pasifti.MF arcın sıkıntılarından da biri.

Ve evet Akainu ile Aokiji denk.10 günlük savaştan bu belli oluyor.Doğru hatırlıyorsam Aokiji dikkati dağıldığından yenilmişti.
 
Saçmalamış bence. Reyleigh yaşlı haliyle Kizaruya kök söktürdü Sabaody'de. Marinford'da ise Akainu tek başına kök söktürdü Beyazsakal'ın adamlarına karşı. Gençlik dönemindeki Reyleigh ve Gaban'ın içlerinden geçmesi gerekirdi Beyazsakal Korsanlarının. Sadece Reyleigh ve Gaban güçlü gerisi zayıf olamaz. Oden'in. Reyleigh ve Gaban'dan güçlü olduğunu düşünecek olursak bu iki efsaneyi Oden karşıladıysa savaşın bu kadar uzaması belki mümkündür ama Roger'in tek darbesiyle kanlar içinde kaldı. Reyleigh bir Roger veya Whitebeard olmasa da amiral seviye biri. Oden'in Reyleigh gücünde olması mümkün mü?
Bu söylediklerin gerçek olsa bende saçma derdim. Ama değil.

Ne Rayleigh Kizaru'ya kök söktürdü, ne de Akainu tek dövüştü. Sadece 1 bölüm sonra Kizaru karşısında ter içinde kalan Rayleigh, ve Akainu'yu durduran WB korsanlarına sadece 1 bölüm sonra denizcilerin bütün güçlerinin yarısının saldırmasını gördük. Üstelik kaptanlarını ve Jozu'yu kaybetmiş haldelerdi, karşı tarafta ise Kizaru ile Aokiji halen hazır duruyordu.

Roger, Sengoku veya Garp gelsin diyordu. Sengoku yanında bir kaç kor-amiral toplayıp gitse Roger korsanlarına yenilmeyebilir. İhtimal dahilinde. WB korsanları WB ve Jozu olmadan, 3 tane Sengoku dengi (Akainu, Kizaru, Aokiji) adama karşı ve diğer bütün kor-amirallere karşı marineford'da iyi savaşmış.
 
Askerlikte ve Oda da mantık aranmaz. Şaka şaka. Oda böyle yazdıysa budur. Bence burda WB ye Rocer üstünden itibar verildi. WB Marinforddan sonra bu nasıl dünyanın en güçlüsü dedirtti. Bunu ortadan kaldırdı. Zaten biri diğerinden güçlü çizilseydi güçlü olan kan almaktan fazlasını yapardı. Yani hikayenin akışına göre çok mantıklı. Ama biz seride birbirine eşit olan biri görmediğimiz için garip geliyor. O yüzden evet mantıklı. Hikaye olarak de tutarlı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık