Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ps’de oyun almak kolay aslında.
Bulun kendinize ps plus paylaşabileceğiniz bir arkadaş.
Çıkan her oyun zaten indirime giriyor bir de arkadaşınızla fiyatı yarı yarıya bölüştünüz mü miss.
Ps plus paylaştığınız için hem o kendi cihazında hem siz kendi cihazınızda oynayabiliyorsunuz.
 
PS5 sunumunu şimdi izledim. İşte görmek istediğim oyunlar bunlar benim ya! Harry Potter oyunu müthiş görünüyordu. Final Fantasy’nin yeni oyunu da güzel olacak gibi, parti sistemi yok galiba bu sefer. Plus collection bi gamepass değil. Her ay kalıcı olarak yeni oyunlar eklenirse belki güzel bi şeye dönüşür. Bu haliyle daha çok ilk kez PS‘a geçecek kullanıcılara hitap ediyor. Bu oyunların neredeyse tamamı PS4 kullanıcılarında vardır zaten. Keşke Persona’nın royal versiyonunu koysalardı bari.

Dijital versiyonunu alırım büyük ihtimalle konsolun. 400 dolar güzel fiyat. Umarım konsolun teknik bi sıkıntısı çıkmaz veya yetersiz değildir. PS4-PS4 pro gibi olaylar canımı sıkıyor ama kaçınılmaz bi şey galiba. Şu sunuma kadar xbox tarafına meyilliydim ama yine ne yapıp edip aklımı başımdan aldı Sony. :ehe: Demon Souls’u bi şekilde edinebilirsem diğer oyunlar indirime gidene kadar aylarca götürür beni :D
 
God of War'un neyine millet bu kadar çıldırdı? Oyunun logosunu koymuş lan adamlar altı üstü. Zaten yenisinin geleceği biliniyordu birkaç yıl içinde. Tanıtımı izlerken mimik oynamadı yüzümde. Bir de buna reaction videosu çekmişler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık