Sonra niye sevmiyoruz.Derdi Los Angeles ve en şaşaalı takımdır sadece belki de Bilemedim.
Lig öyle ya da böyle hiç olmadığı kadar çekişmeli olacak ama sadece Batı için.Yok yav ben umutluyum bu ikiliden, kankalar sonuçta
Sonra niye sevmiyoruz.Derdi Los Angeles ve en şaşaalı takımdır sadece belki de Bilemedim.
Lig öyle ya da böyle hiç olmadığı kadar çekişmeli olacak ama sadece Batı için.Yok yav ben umutluyum bu ikiliden, kankalar sonuçta
He ya geçen yıl büyük bir istisnayı yaşadık, Doğuda kaliteli bir çekişme izleyerek Artık uzun bi süre bununla idare eder yine Batı hegemonyasını izleriz.Sonra niye sevmiyoruz.
Lig öyle ya da böyle hiç olmadığı kadar çekişmeli olacak ama sadece Batı için.
Ben bu kadar olduğumuzu bilmiyordum. Acilen KF Kobe Bryant Lobisi'ni kuralım. @Tombe @Akainu SakazukiKobe fanı olmam bir yana sen yıllarca karşılaştırıldığın adamın efsaneler yarattığı takıma gidip neyi amaçlıyorsun yani? Manasız.
Bir de yarı-tanrı bozması alıyormuş finalde.He ya geçen yıl büyük bir istisnayı yaşadık, Doğuda kaliteli bir çekişme izleyerek Artık uzun bi süre bununla idare eder yine Batı hegemonyasını izleriz.
Kobe>Ben bu kadar olduğumuzu bilmiyordum. Acilen KF Kobe Bryant Lobisi'ni kuralım. @Tombe @Akainu Sakazuki
Alır mı alır valla. Şutunu ne kadar geliştirdiğine bakar tüm olay.Bir de yarı-tanrı bozması alıyormuş finalde.
Fade away atıyormuş bir de.Alır mı alır valla. Şutunu ne kadar geliştirdiğine bakar tüm olay.
Ahaha yok step-backFade away atıyormuş bir de.
Potadan potaya basket yok kardeşim!Ahaha yok step-back
Kobe'ci de değildim(en azından Shaq sonrası dönem ) diyeyim de ikna ol bari o zaman.Bırak o loser.
Harden'ın yaptıkları da bu tip duygular uyandırıyorPotadan potaya basket yok kardeşim!
İlkokulda gol atmıştık, bir çocuk direkten gol olmaz diyordu. Ne? Nba de ona dönüyor iyice. Curry'nin atışlarına insanların içinden böyle şeyler demek geçiyordu belki de. Bir süredir öyle değil gerçi ama olsun.
Shaq ve Harden gitsin çöpte oynasın. :OLEYO: Biri fiziğiyle oynuyor diğeri de fiziksellikten faydalanarak.Kobe'ci de değildim(en azından Shaq sonrası dönem ) diyeyim de ikna ol bari o zaman.
Harden'ın yaptıkları da bu tip duygular uyandırıyor