Sırp değil mi zaten yav?Adam ispanyolmuş. O yüzden dedim. Ben sırp falan sanıyodum.
Aynen öyle. Psikolojik olarak yıpranmıştır falan diye düşündüm ben.Herif 3 yıl sonra dönse gene yıldız olur Avrupa'da. Garip gerçekten.
Sırp değil mi zaten yav?Adam ispanyolmuş. O yüzden dedim. Ben sırp falan sanıyodum.
Aynen öyle. Psikolojik olarak yıpranmıştır falan diye düşündüm ben.Herif 3 yıl sonra dönse gene yıldız olur Avrupa'da. Garip gerçekten.
İspanyolmuş. Bu arada Woj çıldırdı. Herkes her yere gidiyor, görüşme yapıyor adama göre. Nets Kyrie'yi, Lakers D'Lo'yu, Celtics de Kemba Walker'la görüşecek diyor.Sırp değil mi zaten yav?
Aynen öyle. Psikolojik olarak yıpranmıştır falan diye düşündüm ben.
Karadağ doğumlu İspanyolmuş harbiden. He tamam o zaman ya o kadar absürt değil, bunalmış parasına da şeyine de diyip köyüne dönmüşİspanyolmuş. Bu arada Woj çıldırdı. Herkes her yere gidiyor, görüşme yapıyor adama göre. Nets Kyrie'yi, Lakers D'Lo'yu, Celtics de Kemba Walker'la görüşecek diyor.
Lakers da piyasada adam bırakmadı, daha temmuz olmadan Kawhi mi dersin, D'Lo mu dersin. Nasıl bir salary cap varsa. O da yok gerçi de bakalım.Karadağ doğumlu İspanyolmuş harbiden. He tamam o zaman ya o kadar absürt değil, bunalmış parasına da şeyine de diyip köyüne dönmüş
Görüşecek de demiyor anlaşmışlar aslında hepsi. Bir tek Lakers D'lo konusunda somut bir şey görmedim.
G.State'in savunma koçu mu dersin :/ Açgözlü yamyamlar.Lakers da piyasada adam bırakmadı, daha temmuz olmadan Kawhi mi dersin, D'Lo mu dersin. Nasıl bir salary cap varsa. O da yok gerçi de bakalım.