İşte bunun yüzünden konu açasım gelmiyor. En ufak şeyi büyütmekte üzerinize yok. Ne varmış şıklarda? Küfür mü etmişim, hakaret mi etmişim, adam gibi konu açmışız şurada, Luffy'nin saf olduğu bir gerçek bunu herkes biliyor, ama insanların Luffy hakkındaki görüşlerini merak ettim bu konuda, tamamen saf olduklarını mı düşündükleri veya benim gibi gizli bir zekası olduğunu mu düşündüklerini öğrenmek için. Zoro'yu çok severim mesela ama adamın yön sorununun olduğu bariz bir gerçek. Yön özürlü diyorum Zoro'ya, hakaret etmek için mi yani..Ufacık şeyleri kocaman hale getirmenin bir anlamı yok.Burda resmen saçmalık dönmüş. Konu Luffy'e saydırma anketi mi? Şıklara bak tamamen saf ve gizli bir zekası var. Millet iq dan salaklıktan bahsetmiş. Karakterlere hakaret etmek serberste tutmayalım bundan sonra kendimizi.
Sen niye üstüne alındın ki? Konuyu açmana ve şıklara lafım yok zaten. Bence Hancock'un iq su eksilerdedir Zoro idiottur hoş mu bunlar? bunlardan konuşanlara benim lafım.İşte bunun yüzünden konu açasım gelmiyor. En ufak şeyi büyütmekte üzerinize yok. Ne varmış şıklarda? Küfür mü etmişim, hakaret mi etmişim, adam gibi konu açmışız şurada, Luffy'nin saf olduğu bir gerçek bunu herkes biliyor, ama insanların Luffy hakkındaki görüşlerini merak ettim bu konuda, tamamen saf olduklarını mı düşündükleri veya benim gibi gizli bir zekası olduğunu mu düşündüklerini öğrenmek için. Zoro'yu çok severim mesela ama adamın yön sorununun olduğu bariz bir gerçek. Yön özürlü diyorum Zoro'ya, hakaret etmek için mi yani..Ufacık şeyleri kocaman hale getirmenin bir anlamı yok.
Luffy salak.Salağın başka anlamı veya daha kibarcası varsa söyle onu söyliyelim.Serinin en başından beri salak bu adam,biz diyince auuv.Ne auuv.Biz hakaret etmiyoruz gerçekleri söylüyoruz.Sen niye alınıyorsun ki.Burda resmen saçmalık dönmüş. Konu Luffy'e saydırma anketi mi? Şıklara bak tamamen saf ve gizli bir zekası var. Millet iq dan salaklıktan bahsetmiş. Karakterlere hakaret etmek serberste tutmayalım bundan sonra kendimizi.