73 kere maşallahHedefi tam 61den vurmuşsun @Feitan ım, helal sana
73 kere maşallahHedefi tam 61den vurmuşsun @Feitan ım, helal sana
O konuda senin eline kimse su dökemez üstat.Bu işi masterını yapmış adamsın.Benim gibi iftira ve palavra ile işi olmayan adam senin yanında çömez kalırNeyse ki bu dragoncu palavralarına ve iftiralarına karşı şerbetliyiz astarı yüzünden pahalıya gelenim
Nika lobisine üyelikler açılmıştır.Yorumları okuduktan sonra son zamanlardaki gözlemim şu şekilde.
Hayallerinizde bile amirallere caps yapmamamın ihtimalini kuruyorsunuz ya bu bana yeter@Headhunter'in amiralci çıkması sonrası @Skywalker'a ve lobisine ihaneti. @Lucky Luke @Tiksav Lee @Sodex @Kuroro @Defterdar @sensey @Kenshiro
Böyle hareketlerle Rediyi ayartamazsın hamsisizim, bizim ilişkimiz biraz karışıkSoldaki Carpe. Çok hırslanmış.
Kendi iftirasını benim yorumun içine yazmış arkadaşlar, düşünün artık
Tek başıma olayı çözebileceğimi anlayan Defterdar ve Sodex panik olmuş@Headhunter'in amiralci çıkması sonrası @Skywalker'a ve lobisine ihaneti. @Lucky Luke @Tiksav Lee @Sodex @Kuroro @Defterdar @sensey @Kenshiro
Adam fırsat bulsa seni bir avuç lastikle boğacak ama yine de sen bilirsin.Böyle hareketlerle Rediyi ayartamazsın hamsisizim, bizim ilişkimiz biraz karışık
Beni bulsa hemen kebapçıya götürür la. Değil mi @RedTeroR ?Adam fırsat bulsa seni bir avuç lastikle boğacak ama yine de sen bilirsin.