Allen 4 Ocak 2023 #1 Öncelikle herkese selamlar, sohbette caps furyası başladı ve gülüp eğlendiğimizi gördüm. Yaptığımız capsler kaybolmasın diye de böyle bir konu açma gereksinimi duydum. Umarım eğleniriz. Forumun dışına çıkmazsak sevinirim, o zaman siftahı atıyorum: Son düzenleme: 4 Ocak 2023
Öncelikle herkese selamlar, sohbette caps furyası başladı ve gülüp eğlendiğimizi gördüm. Yaptığımız capsler kaybolmasın diye de böyle bir konu açma gereksinimi duydum. Umarım eğleniriz. Forumun dışına çıkmazsak sevinirim, o zaman siftahı atıyorum:
aySberg 4 Ocak 2023 #6 Bu nasıl başlık? Konu başlığını ilk kez okuduğumda bir affaladım. Kendi kendime ne paylaşıyoruz diye sorguladım...
Bu nasıl başlık? Konu başlığını ilk kez okuduğumda bir affaladım. Kendi kendime ne paylaşıyoruz diye sorguladım...
Kenny 4 Ocak 2023 #7 @Millennium Wizard birkaç günlüğüne Lucci lobisinin başına geçtikten sonra, geri gelen @Empyrium ile yaşadığı diyalog:
@Millennium Wizard birkaç günlüğüne Lucci lobisinin başına geçtikten sonra, geri gelen @Empyrium ile yaşadığı diyalog: