Tombalacı da @sensey@Skywalker @Headhunter @Lucky Luke ve ben yeni amiralci lobisine geçmiş @Kuroro ’nun mekanını basıyoruz
Reis biraz şuna dönmüş ama tabi temsili
Adamlar beni kendileri söyleye söyleye goroseici yapınca (sende dahil) halüsinasyon görmüyor da 27-0 olunca mı görülüyor merak ettimReis biraz şuna dönmüş ama tabi temsili
Sen Saturn övüp ginnyye sövünce ne desinler? Bir ara dragoncu da değilim diyordunAdamlar beni kendileri söyleye söyleye goroseici yapınca (sende dahil) halüsinasyon görmüyor da 27-0 olunca mı görülüyor merak ettim
Kutsalcı olduğunu bu kadar belli etmeseydin be carpe.Reis biraz şuna dönmüş ama tabi temsili
Satürn övmek bina yıkılınca kolu koptu demek mi reis Ben lobilerde yokum dedim üstelik Dragon lobisi değil devrimci lobisi ve ben Dragon severim.Sen Saturn övüp ginnyye sövünce ne desinler? Bir ara dragoncu da değilim diyordun
Bana yapışmaz o çamur ajancıKutsalcı olduğunu bu kadar belli etmeseydin be carpe.
Dragoncular gitsin kumda devrimcilik oynasın.Satürn övmek bina yıkılınca kolu koptu demek mi reis Ben lobilerde yokum dedim üstelik Dragon lobisi değil devrimci lobisi ve ben Dragon severim.