Zeff’den binlerce tekme yeyip de hayatta kalıyor Sanji ve bunu tayfaya katılana kadar da devam ettiriyor. Sanji Zoro kadar dayanıklıdır. Pica muhabbetinde ise Sanji Zoro’dan daha avantajlı hem uçabiliyor hemde saldırı gücü bayıltacak derece de bunu Luffy’e daldığında gördük.
Sanji, Arlong Arc sonunda kendisi söylüyor Zoro'nun daha dayanıklı olduğunu. Usopp ile birlikte şaşırıyorlar ve etkileniyorlar dayanıklılığından. Bölüm sayısını hatırlamadığım için atamıyorum şimdi.
Buradan sonrasını sana yazmıyorum.
2 yıl eğitimden sonra Zoro, Sanji'yle arasındaki farkı açmıştır diyorduk. Neden diyorduk bunu? Çünkü; Zoro, Mihawk'tan eğitim almıştı ve bu tamamen güç üzerineydi; Sanji ise İvankov'dan eğitim almıştı ve bu sadece güç üzerine değildi. Zoro ve Sanji'nin eşit seviyede gelişme potansiyallerinin olduğunu varsaysak bile, bu şartlar altında Zoro, Sanji'yle arasındaki farkı açmış oluyordu. Biz hep bunu yazdık. Ancak bize hep karşı çıkıldı ve eşitliğin devam ettiği savunuldu. Bu kıyafet olayından sonra gördük ki; özellikle fiziksel açıdan Sanji zayıf kalmış ve böyle bir desteğe ihtiyacı varmış. Mantıklı olan da buydu zaten. Pasta yapan bir adamla, sürekli antrenman yapan adam bir olur mu? Olmamalıydı ve olmadı da.
Şimdi aynı arkadaşlar bu kıyafetten dolayı Sanji'nin, Zoro'yu geçtiğini savunuyorlar. Ben de diyorum ki; sadece aradaki farkı azalttı. Bakalım kim haklı çıkacak...