Şekilci takılmaya çalışan bir şekilsiz yani SanjiEn marjinal bölgesel/yöresel müzikleri dinleyip farklılığımız zenginliğimiz diyordur, halbuki kökeni hakkında hiçbir fikri yoktur.
Şekilci takılmaya çalışan bir şekilsiz yani SanjiEn marjinal bölgesel/yöresel müzikleri dinleyip farklılığımız zenginliğimiz diyordur, halbuki kökeni hakkında hiçbir fikri yoktur.
Hiluluk, Calgara, Noland, Bellemere falan Ryuma, Joyboy, Xebec ve Oden'i neyse exlaqımız bozulmasın.... Ha efsaneden kastın güj ise bir şey diyemem. Ama kaliteli işçilik diyorsan göründüğü kadarıyla maalesef........Öncelikle konunun buram buram kılıç koktuğu söyleniyor. Bu ankette ki isimlerden daha efsane ya da bu isimler kadar büyük ve efsane isim söyler misiniz? Ama ölmüş olsun.
Sonra algı amaçlı açılmadı konu. Yani ben bir tarafımdan uydurmadım bu olayı. Kaç gündür konuşuluyor. Sorunu olan varsa Oda’ya yazsın.
Efsaneden kastım güç ve yaptığı işler. Gerçekten de bu saydığın isimler anketteki isimlerle yarışabilir mi? Onları eklesem konunun bir anlamı kalmayacaktı. Her şeyi geçtim amacım ne algı ne de kılıçcı doldurmaktı konuya.Hiluluk, Calgara, Noland, Bellemere falan Ryuma, Joyboy, Xebec ve Oden'i neyse exlaqımız bozulmasın.... Ha efsaneden kastın güj ise bir şey diyemem. Ama kaliteli işçilik diyorsan göründüğü kadarıyla maalesef........
Yaw benimki ufak bir eleştiri zaten. Bana öyle geldiğini düşündüğüm için yazdım.Efsaneden kastım güç ve yaptığı işler. Gerçekten de bu saydığın isimler anketteki isimlerle yarışabilir mi? Onları eklesem konunun bir anlamı kalmayacaktı. Her şeyi geçtim amacım ne algı ne de kılıçcı doldurmaktı konuya.
Tamam işte benimki de ufak eleştiriye ufak bir cevap reyiz. Bir de tek sen yazmadın bunu o yüzden ortaya yazdım zaten.Yaw benimki ufak bir eleştiri zaten. Bana öyle geldiğini düşündüğüm için yazdım.
Konuyu açan sensin. İstersen Usopp'un ölmüş anasını bile koyabilirsin pekala.
Bunu Roger, WB ve Shanks'a sor Bıçak Reis.Oden efsane miymiş ? Bir yaşıma daha girdim.