kayıp dünya michael crichton
Geçen sene bu vakitlerde okuyordum.İçimizdeki şeytan beni en çok sarsan tesiri altında bırak ve en çok zorlayan kitaptır. Basit bi aşk kitabı değil ağır bir psikolojik romandır. Üç dört yıl sonra tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Geçen sene bu vakitlerde okuyordum.
Kitabin tam ortasi, herşeyin kötüye evrilmeye başladığı yerde kitaba devam etme cesaretim kalmadı. Başarısız bi sevdalanmadan sonundaydim ve hep onu anımsatıyordu. Bir gün inşallah baştan okurum. Şimdi bile psikolojim uygun değil
İhsan Oktay Anar kitapları okumanı tavsiye ederim. Osmanlı zamanında geçen fantastik ögeler barındıran eserleri var genel anlamda. Puslu Kıtalar Atlas'ından başlamanı öneririm.Eragon.
Fantastik kurgu roman tavsiyesine açığım bu arada.
Eragon serisinin sadece Brisingr kitabını okumuştum yıllar önce. Miras çıktığında da okuyasım gelmedi, seri pek ilgimi çekmiyor. Ama son kitapla alakalı bir şey sormak istiyorum.Eragon.
Fantastik kurgu roman tavsiyesine açığım bu arada.
Daha ilk kitabını okudum diğerlerine daha başlamadan arada bir tane tadımlık roman alayım dedimEragon serisinin sadece Brisingr kitabını okumuştum yıllar önce. Miras çıktığında da okuyasım gelmedi, seri pek ilgimi çekmiyor. Ama son kitapla alakalı bir şey sormak istiyorum.
Eragon neden Alegeisayı terk ediyor? 3. kitapta herkes adama lanet ediyordu o yüzden böyle bir şey çıkacağı belliydi kitabın sonunda da yolculuğa çıkıyor galiba. Okuyan birini buldu sorayım dedim.
Tavsiye olarak da İblis Döngüsü, Witcher, Sissoylu, Kral Katili Güncesi, Centilmen Piç serisi, Fırtınaışığı Arşivi, Zaman Çarkı olabilir. Çok farklı bir tat istersen de Amber Yıllıkları serisini de okuyabilirsin.
Umarım okumamışsındır o zaman spoilerı. Gerçi son kitap yazdım ama. Tadımlık olarak bakarsan Witcher serisinin ilk iki kitabına bak. Zaten kısa hikayelerden oluşuyor ilk iki kitap, çok yormaz insanı.Daha ilk kitabını okudum diğerlerine daha başlamadan arada bir tane tadımlık roman alayım dedim
Oyununu oynamadım daha.Sonra bakarım belki.Umarım okumamışsındır o zaman spoilerı. Gerçi son kitap yazdım ama. Tadımlık olarak bakarsan Witcher serisinin ilk iki kitabına bak. Zaten kısa hikayelerden oluşuyor ilk iki kitap, çok yormaz insanı.