Gan Fall 22 Mar 2021 #261 wb ve roger'ı görmeseydik wano'yu ilk sıraya koyardım. onun dışında en çok zou da sıkıldım.
Enma 22 Mar 2021 #262 En çok alabasta sıktı beni Bitmiyor. Zorlama zaferi luffynin defalarca. Ayni konu devam ediyor Daha kısa tutulabilirdi bana kalırsa.
En çok alabasta sıktı beni Bitmiyor. Zorlama zaferi luffynin defalarca. Ayni konu devam ediyor Daha kısa tutulabilirdi bana kalırsa.
Roronoa 2 Nis 2021 #265 Wcı Sanji sahneleri dışında çok sıkıcıydı bir de pedronun intiharı güzeldi Thriller bark Zoro nun sahneleri dışında çöptü Wano Uzun olmasa güzel arc Orochi - apoo ve tama gibi karakterler de olmasa tadından yenmez Impel down , davul adası , balıkadam adası ve zou adası bölümlerinde de sıkıldığımı hatırlıyorum
Wcı Sanji sahneleri dışında çok sıkıcıydı bir de pedronun intiharı güzeldi Thriller bark Zoro nun sahneleri dışında çöptü Wano Uzun olmasa güzel arc Orochi - apoo ve tama gibi karakterler de olmasa tadından yenmez Impel down , davul adası , balıkadam adası ve zou adası bölümlerinde de sıkıldığımı hatırlıyorum
Eric Cartman 2 Nis 2021 #269 Chris dedi ki: @Eric Cartman wano şıkkı nerede???? Genişletmek için tıkla ... Çünkü Wano'nun sıkıcı olmadığı tartışmaya açık değil.
Chris dedi ki: @Eric Cartman wano şıkkı nerede???? Genişletmek için tıkla ... Çünkü Wano'nun sıkıcı olmadığı tartışmaya açık değil.
Chris 2 Nis 2021 #270 Eric Cartman dedi ki: Çünkü Wano'nun sıkıcı olmadığı tartışmaya açık değil. Genişletmek için tıkla ... Anket koy da, o zaman gör tartışmaya açık mı değil mi.
Eric Cartman dedi ki: Çünkü Wano'nun sıkıcı olmadığı tartışmaya açık değil. Genişletmek için tıkla ... Anket koy da, o zaman gör tartışmaya açık mı değil mi.