Eksik söylemişsin. Zoana ve ya daha fazla meyveye de sahip olabilir şuan. Muhtemelen şuanda ki en güçlü korsan.Op evreninde hiçbirşey Gura Gura ve Yami Yamiye sahip olan bir D. karşısında duramaz
Eksik söylemişsin. Zoana ve ya daha fazla meyveye de sahip olabilir şuan. Muhtemelen şuanda ki en güçlü korsan.Op evreninde hiçbirşey Gura Gura ve Yami Yamiye sahip olan bir D. karşısında duramaz
Luffy duracak. Durmakla da kalmayacak biçecek Teach'i.Op evreninde hiçbirşey Gura Gura ve Yami Yamiye sahip olan bir D. karşısında duramaz
Karşısında D mirasının meyvesini almış sabo + D. olan bir devrimci başkanı var en çok aranan meyve falan hikaye bunların karşısında bana göre.Op evreninde hiçbirşey Gura Gura ve Yami Yamiye sahip olan bir D. karşısında duramaz
Adam mirasçının en kralını tokatlamış Sabo kimKarşısında D mirasının meyvesini almış sabo + D. olan bir devrimci başkanı var en çok aranan meyve falan hikaye bunların karşısında bana göre.
1. tümeni böcek gibi ezen adam.Adam mirasçının en kralını tokatlamış Sabo kim
Shiryuu yu ezsin.1. tümeni böcek gibi ezen adam.
Teach bir dahakine Shiryuyu yollarsa onu da ezer diye düşünüyorum.Shiryuu yu ezsin.
Yavaş ezsin.Shiryuu dilimler Saboyu.Teach bir dahakine Shiryuyu yollarsa onu da ezer diye düşünüyorum.
Neye dayanarak?Yavaş ezsin.Shiryuu dilimler Saboyu.