Daha tam çizilmedi bence. Amiralciler için kötü günler geride kaldı, sırada daha kötü günler var.
Büyük konuşmuşum, herkesten özür dilerim.Amirallerin karizmasını çizmeye Oda'nın bile gücü yetmez.
Seriye etki etmeyen film uğruna...Büyük konuşmuşum, herkesten özür dilerim.
Nika olayından sonra Oda'ya güven olmayacağı belliydi, hata bende.Seriye etki etmeyen film uğruna...
Forum için küçük, yonkou lobisi için büyük bir mesajBüyük konuşmuşum, herkesten özür dilerim.
Ben herhangi bir lobi mensubu değilim. Övülmesi gerekeni över, gömülmesi gerekeni de gömerim. İnsan lafının arkasında durmalı. Zamanında Aramaki'yi nasıl övdüysem, düştüğü durumdan dolayı yerin dibine sokmak da boynumun borcudur.Forum için küçük, yonkou lobisi için büyük bir mesaj
Yonkou lobisi derken bizi kast etmiştim. Amiral öven birinin laflarını geri alıp özür dilemesi bizim lobi için büyük olay. Seni lobiye dahil ettiğim yoktu.Ben herhangi bir lobi mensubu değilim. Övülmesi gerekeni över, gömülmesi gerekeni de gömerim. İnsan lafının arkasında durmalı. Zamanında Aramaki'yi nasıl övdüysem, düştüğü durumdan dolayı yerin dibine sokmak da boynumun borcudur.