Fujitora tam bir trol dede tiplemesi. Ama karizma paçalarından akıyor. Damıtıp satışa sunsalar kilosu 1500 TL'den aşağı gitmez.Yok canım ne çizilmesi... Eskilerin karizması değil kendileri çizilir ama yeniler troll olacak bence.
Sahte rakı gibi kör eder damıttıkları. Trol olmasının bir sakıncası yok ayrıca.Fujitora tam bir trol dede tiplemesi. Ama karizma paçalarından akıyor. Damıtıp satışa sunsalar kilosu 1500 TL'den aşağı gitmez.
İkisi de o seviyelerin adamı zaten. Amiraller ile aralarında çok fark yok. Sırf Zoro'nun rakibi diye değil diğer sağ kollar içinde aynı şeyi söylüyorum ben.Zoro'ya Amiral deyip, rakip diye King'e de Amiral demeye çalışıyorsun.
İkisi de o seviyelerin adamı zaten. Amiraller ile aralarında çok fark yok. Sırf Zoro'nun rakibi diye değil diğer sağ kollar içinde aynı şeyi söylüyorum ben.
Ahmet Kaya'dan hallice bir tipi var bence.Ama karizma paçalarından akıyor.
keşke canon olsa
Şu karizmaya bak be.
Ryo reyisi de eklemenin vakti gelmiş. Bölüm çıksın bakalımBöyle bir şeyin ihtimali yok. Amirallerin tümü ünlü Japon aktörlerden esinlenmeler. Oda bu aktörlere büyük saygı duyuyor.
Akainu - Bunta Sugawara
Aokiji - Yasaku Matsuda
Kizaru - Kunie Tanaka
Ve son olarak Fujitora - Shintaro Katsu
Asla ve asla Kaidou veya Big Mom gibi rezil durumlara düşmeyecekler. Yerlerde yuvarlanmayacak, Kanjuro veya Momonosuke tarafından çığlık attırılmayacak, hüü Oden aşkım diye ağlamayacaklar.
İleride yenilebilirler evet, ama şovlarını yaptıktan sonra yenilecekler.