Sir Crocodile 31 Eki 2019 #12 Lola şeytan meyvesi yemiş heralde. Yine farklı bir meyve göreceğiz heralde...
Clairvoyant 31 Eki 2019 #16 Denjiro çok zıpır ve yaramaz bir çocuğa benziyor. Koushirou ile özdeşleştiremiyorum.
Nie Li 31 Eki 2019 #17 Sürsün bu bölümler iyidir. Şimdi Oden Wanodan çıkıp eski korsanları görse tadından yenmez.
Kuroro 31 Eki 2019 #18 Bu Orochi’nin iki kılıç stili kullandığı falan yok. Büyük ihtimalle Oden’in büyük bir başarısının üstüne yatmış zamanında.
Bu Orochi’nin iki kılıç stili kullandığı falan yok. Büyük ihtimalle Oden’in büyük bir başarısının üstüne yatmış zamanında.
DeHLiZ 31 Eki 2019 #19 İnari dedi ki: Orochi'ye hüzünlü bir geçmiş koyulsa da, vay be ne adammış desek :d Genişletmek için tıkla ... Klasik ezik karakter, sinsi yılan önce yalakalık yapar yükselir sonra da hainlik yapar. Sinsi işte
İnari dedi ki: Orochi'ye hüzünlü bir geçmiş koyulsa da, vay be ne adammış desek :d Genişletmek için tıkla ... Klasik ezik karakter, sinsi yılan önce yalakalık yapar yükselir sonra da hainlik yapar. Sinsi işte
Lantis 31 Eki 2019 #20 Bu sahneler ve tanıtım için 2 bölüm harcadı.Üstüne birde ara verdi.Domuzu göstereceğine Ashura ile savaşını gösterse diyeceğim ama boşuna
Bu sahneler ve tanıtım için 2 bölüm harcadı.Üstüne birde ara verdi.Domuzu göstereceğine Ashura ile savaşını gösterse diyeceğim ama boşuna