Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de şu dikkatimi çekti.Luffy’e sadece Zunesha ve antik robot, Joy Boy dedi.Yani bu iki antik varlık Luffy’e, Joy Boy olarak seslenirken; ötekileri Luffy’e, Joy Boy olarak değil de Nika olarak seslendi.

Nika ile Joy Boy farklı kişiler de olabilir.Antik varlıklar Nika’yı tanımıyor gibi.

Bakalım nereye bağlanacak bu olay.
Nika joyboy'un zaman içinde efsaneleşmiş hali gibi bir şey çıkabilir. joyboy'dan bahsedilirken gerçeken yaşamış bir karakter olarak bahsediliyor. Nika için daha çok efsanevi bir figürmüş gibi atıfta bulunuyorlar.
 
Acaba Luffy Kizaru ile dövüşte enerjisi bittiğinde gelen yemek Nika tarafından var edilmiş olabilir mi, gerçi bakmadım sayıya
 
Lucci gülmeye başlamaması lazım. Ama Lucci'nin kana susamışlığı göze çarpıyor bu da vahşi zoan olmasıyla ilişkilendirilmişti. Luffy'nin de bu modta isteyerek gülmediği açık. Formun olayı bu. Ha sevdim mi bu formu? Sevmedim. Ama Luffy arkadaşı yaralıyken gülmez demek sığ bir yorum. Luffy'nin ciddi olduğu ve arkadaşını umursadığı gösterildi. İlk Vegapunk hasar aldığı bölümün sonu Luffy gülüyordu. Sonraki bölüm bunun için kızdığı diyaloglardan belli edildi. Ama forum içinde hala yer yer gülerken çizildi. Bu Oda'nın formun kurallarına bağlılığını gösteriyor. Buradan da bir hikaye çıkar.

Devler geçen bölüm görüşmeyeli uzun zaman oldu Straw Hat dedi. Yine patladığınız bir başka sahne.

Lucci'nin insan hâli ile "uyanış hâlindeki" duygu durumu aynı. Luffy'nin değil. Vega kalbinden mızrak yemiş bu gülüyor.

Her bölüm siz patlıyorsunuz.
 
Ben olanı açıkladım. İşine gelmiyor diye böyle yapma.:(
İşime niye gelmesin hahaha, 10 yıl boyunca sitede meyvenin ne kadar standart olduğunu anlattın durdun hala gelip bize hikaye anlatabiliyorsun işine geliyor diye ama benim mi işime gelmeyecek :oleyo2:

Kuyruğu dik tutmaya çalışmanızı anlıyorum ama bu kadar gerilmeyin salın gitsin gerek yok, şuan karşındaki karakter ile Luffy aynı değil retcon yedi.
 
100 bölüm önce çıkan Nika için;

"Devler Luffy dedi len, Sanji Luffy diyor len" diye haklılık çıkarıyor. Nika'yı bilen niye meyveyi yiyenin adını demiyor diye sorgulamıyor.
 
Lucci'nin insan hâli ile "uyanış hâlindeki" duygu durumu aynı. Luffy'nin değil. Vega kalbinden mızrak yemiş bu gülüyor.

Her bölüm siz patlıyorsunuz.
Nerden biliyorsun? Aksine vahşi zoanların kişiliğini etkileyeceğini çok önceden Chopper'dan duyduk. Bu arada mantığı oturtamadın. Luffy'nin zoanının özelliği bu. Gülüyor. Luffy de gülmesini durduramadığını söylüyor zaten. Form onu güldürüyor bu açık bir şey.

Devler Nika deseydi Luffy'e burada neler söyleyeceğiniz biliyoruz. Straw Hat diyince bahsini bile açmamışsınız. Yakışmıyor.
 
Luffy'nin meyve kafa yapıyor. Gördüğümüz karakter Luffy ama uyuşturucu madde etkisi altında gibi. Bunu meyve ruhunun etkisi diye açıklayacak ki ilk girdiği anda Luffy sürekli gülmek istiyorum gibi bir şey diyordu. Böyle moda da meyveye de lanet gelsin o ayrı da gördüğümüz karakter Luffy. Kafası güzel oluyor diye sırtımızı dönecek değiliz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık