Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Bu bölüm Kizaru açıkça gösterdi psikolojik olarak zorda hissettiğini.
Hayır hiç bir şey göstermedi.psikolojik olarak zorda kalan birisi kuma ve bonneye (12 yaşında ki kız çocuğu)şu cümleyi kurmaz


Bundan sonra bile bonneye saldırmaya çalıştı gene araya girdiler.gram üzüntü ve pişmanlık duymuyordur.

Görevini dostlarına tercih etmiş itin tekidir Kizaru ne eksik ne fazla
 
Warcury, buradan kaçmanız imkânsız diyor. Harbiden buradan kurtulmaları artık bir mucizeye bakar. Eğer antik robot muazzam bir güce sahipse ve Gorosei'yi tutabilirse tamam tayfanın yolu açık. Bu halleriyle Yeni Dünya'da barınmaları mümkün değil. Luffy reis tayfayı tek başına sırtlıyor resmen.

Luffy tayfayı Elbaf'a götürsün orada da bıraksın biraz eğitim yapsınlar. Birbirleriyle mücadele etsinler ve birbirlerine Haki eğitimi versinler. Artık güç skalası arşa çıkmaya başladı. Bu tayfayla çok fazla yol gidilemez. Ya herkes çok sağlam Power Up'lar alacak ya da Luffy'ye çok sağlam adamlar lazım.

Hazır Law ve Kid'in tayfaları tamamen dağıldığına göre Luffy ikisini de tayfasına alsın. Kid, "Korsanlar Kralı olamayacağım bari Korsanlar Kralı olacak adamın tayfasına gireyim" dese müthiş olur. Aynı şekilde Law da, "D. tarihini öğrenmek istiyorum o yüzden bende el mahkûm Luffy'ye katılmalıyım" dese ve ikisi de tayfaya gelse tadından yenmez. Geçerken Wano'dan da Yamato'yu alırlar. Al sana tüm zamanların en güçlü korsan tayfası.

Umarım Luffy Elbaf yolunda bir kaptan gibi davranır ve tayfanın bu seviyelerle daha fazla ilerleyemeyeceğini ve gelişmeleri gerektiğini yüzlerine söyler.

Bu arc beni en çok Sanji hayal kırıklığına uğrattı. Oda embesili Zoro'ya dövüş çizerken Sanji'ye genelde tayfanın kurtarıcısı senaryolar yazardı ama bu arc Sanji o konuda da başarısız oldu. Bu hızla adanın neresinde kim sıkıştıysa ona yardıma gitmeliydi ve sorunları çözmeliydi ama oradan oraya koşuşturmak dışında bir icraatine tanıklık edemedik S-Shark'ı durdurması ve Kaku'yu baloncuğa hapsetmesi dışında. Zoro da, Sanji'den farklı değildi. Bunca zaman Lucci'yle kapış bu kadar hasar al sonra Sanji'nin "işe yaramaz" sözüne kızıp Lucci'yi kes. Tayfanın böylesine sıkıştığı bir anda oyun oynuyor yosun kafalı.

Bu arc Luffy dışında icraat gösteren tek bir kimse yoktur. Biraz Franky bir iki icraat yaptı. Umarım Elbaf'ta bir ay kalırlar da kendilerini biraz geliştirirler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık