Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Kadimler, Demon Slayer'da ki üst kademe iblisleri anımsatıyor. Hem yenilenme hızları hem yüzyıllarca yaşamaları hem de iblis kan sanat büyüleri kullanmaları çok benzer. Hayati noktasına dokunmadıkça ölmüyorlar.

Konuşulan gibi Kadimlerin güçleri Im'den geliyorsa Im'de Demon Slayer'ın Muzan'ı olur. Yaşadığı hastalıktan sebep doktorun hazırladığı ilaçla iblise dönmüştü. Oda, Kadimler içinde ilaç, büyü vb. basit bir şeyle durumlarına açıklık getirebilir.
Bi Geralt Of Rivia olsaydı ortada kadim filan kalmadı da bakma işte... :gamyon:
 
Amaçlar belli oldu artık dövüş beklemiyorum. Kazanan yada kaybeden beklemiyorum. Ölüm yada esir beklentim var.
 
Düşük ihtimal. Meyvenin yeniden doğması 2 yılı alıyor ve meyveyi bulması da var. Hadi direkt meyveyi bulabildiler diyelim IM dahil kadimlerin ölümsüz olması 12 yıllarını almış olur. Bu kadar beklenecek bir şey değil bence.
Lawın meyvesinin nihai tekniği gençlik operasyonu olarak geçmiyor muydu eee bunlar ağzında diş kalmamış bunağa dönmüşler kesinlikle başka bir iş var bu işte.
 
Hocam Kid ve Law olayına çok ihtimal vermiyorum ama diğer her şeyde haklısın bu tayfa böyle gitmez
Reis, Onigashima savaşında Luffy, Law'dan Akazaya Samurayları'nı aşağı indirmesini söylediği zaman Kid, Law'la dalga geçmişti "Luffy'nin astı olmuşsun" diye. Orada üçü bayağı bir tartışmışlardı, Kid bayağı bir eğlendi. Egghead'e girerken Law'ın ve Kid'in tayfalarının yok olmasından dolayı Oda'nın böyle bir şey yapma ihtimalini düşünmeye başladım. Dalga geçtiği şeyin Kid'in başına gelmesinden çok mutlu olurum ben şahsen. Tamam belki tayfa üyeleri olmazlar ama Raftel'e kadar bizimkilerle birlikte yolculuk yapabilirler. Law'ın bir dönem tayfayla takılmışlığı var, aynısını Kid içinde görebiliriz.

Yamato'nun zaten 10. Üye olduğu kesin, o ikisi de gelse çok efsane olur. Luffy, Yamato, Zoro, Sanji, Law, Kid, Jinbe aynı gemide. İmu ve Gorosei'ye karşı yapılacak savaşta şöyle bir eşleşme görmek müthiş olurdu.

Luffy vs İmu
Yamato vs Topman Warcury
Zoro vs Ethanbaron V. Nusjuro
Sanji vs Ju Peter
Law vs Jay Garcia Satürn
Kid vs Marcus Mars

Oden'in, dağ tanrısı olan domuzu biçtiğini düşünürsek Yamato'nun, Warcury ile kapışması Oden/Yamato ilişkisine bir örnek daha teşkil eder.
 
King Haki şelalesine yenilmisken Lucci bir bardak suya gitti. Lucciyi severim, uyanis açması da güzel oldu ama Kingi alması hayal.

E. Oda uyanış konusunda Wanoda sıçtı adeta. O kadar zoan meyveden 1 tane bile uyanış çıkarmadı. Kaidoya bile uyanış açtırmadı. Doğru düzgün bir işleme olsa Kinge hem uyanış hem K haki verirdi yazar. O yüzden Wano verileri sağlıklı değil. Buna rağmen eldeki veriyle bile King yer Lucciyi. Luccinin yeterli hizi ve hasar gücü yok.
1-) Lucci hala ayaktaydi,savasabilir neye istinaden kaybedildi denmesi anlasilmiyor. Hicbir saldiri yapilmadi,sanirsin denk getirse zoroyu gidiklayacak.
2-) Savas basladigindan beri kilicta dumanlar cikiyor ve bunun farkinda degilsiniz.
3-) Hahava budizm inancinda cehnnemin sekiz kapisindan biridir sirf bandana takmadi diye hell mode acmamis saniyorsunuz sadece aceleye getirdi.
4-) Lucci hicbir sekilde haki,koka, tekkai basmiyor,hicbir dovus sanati kullanmiyor.Burda biraz dedigin gibi yazarin suclari var.
5-) Jinbeinin saldirisinda savunuyor kendini gayet hareket edebilir modda.
 
Zoronun asura hell Mode açmasını bekliyorum. 9 Kara yıldırım üstüne enma efekti bir ateş tekniğini bassa alevli alevli. Zirve gücü bu mu olur acaba.
 
Oda hükümet çalışanlarına kıyamıyor cidden. Ne Gorosei, ne Kizaru ne de Lucci diğer düşmanlar gibi düştü. Karşıda korsan olunca bizim tayfa ölümüne vuruyormuş gibi çiziliyor. Burada ise karakterler tek yediği sanılan saldırılarda kan vermez, ayakta bekler, yarasını iyileştirir.
Karşıda korsan olunca bizim taraf 5vs2 dalıyor.

Karşısı hükümet olunca onlar luffy'e 5vs1 dalıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık