Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110: Düşen Gezegenler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 130 70.7%
  • Orta

    Kullanılan: 41 22.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kel'in kılıç harbiden kara kılıç sanırım. Ama böyle olması normal bence... adamlar yuz yillardir hayatta muhtemelen. Demek ki Zoro için kara kılıç p.up da bu dövüşte gelecek gibi...
 
Karasakal: demek dikişlenmeye geliyorlar
@artyomdh @Alpamis
Karasakal'ın karşısına Law'ın tayfası değilde Luffy'nin tayfası çıksaydı bizimkiler fişlerini çoktan çekmişti. Yanında sadece üç tane komutanı vardı tam fişi çekilecek zamandı.

Luffy mi, Karasakal mı, Buggy mi daha şanslı diye bir soru sorulmuştu KF'de sorunun cevabı bariz Karasakal. Herif o kadar şanslı ki karşısına çıka çıka Law'ın tayfası çıktı.

Bir de şöyle bir şey var. Wano'nun sınırlarını açma işini Karasakal yapabilecekse bu beceriksiz Dünya Hükümeti 800 yıldır neyi beklemişler? Hiç mi saldırmayı düşünmemişler? 800 yıldır deprem meyvesini aramak akıllarına gelmemiş mi? Luffy'nin meyvesini ele geçirmektense deprem meyvesini ele geçirirdim sonra Wano'nun sınırlarını açar antik silah Plüton'u ele geçirirdim. Antik silaha sahip olduktan sonra isterse Nika karşılarına gelsin. Antik silahlar korsan çağını bitirecek kadar güçlü silahlarsa ona sahip olmak en önemli mesele olmalıydı Dünya Hükümeti için. Bunlar hakikaten vasıfsızlar.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık