Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfa dağılıcak bir kisim wano ya bir kısım luffy,zoro ve devler arikovanina 7 dakika sonra herşey açiklanir gorosei kaydi bulamaz adayi silmeye karar verir, İm adayi yok eder tayfa ucu ucuna kaçar wanoda buluşuruz deyip dağılırlar, luffy garpi öğrendiği anda rotayi arikovanina kiridirir devler zaten ölmeye yer ariyor.
Bignews:Bölüm-1256 Sanji jinbei denen surf tahtasinin üstünde arikovanina yardima geliyor.
 
Sayfalar ve çizimler çok karışık ya aşırı karman çorman, pata küte çizmiş resmen ya …. Devler durdurdu deyince millet bir şey sandı da normal bir saldırı yapmışlar, iki dev onu da yapsın hani..
Lucci ile Zori vssi gereksiz uzadı, King bu kadar uzamamıştı xd

balık gene boşluğunu yapmış, mal mal takılıyor.

Kadimlerin Luffy e beş kişi dalması aşırı komik :D Satürn dayağı yiyince abilerini çağırdı , Sabonun tepsi verdiği sayıda, Kadimler daha korkutucu gibiydi, burada normal geldi bana ya bilmiyorum.
 
Zoro kaido 2 3 kere zarar vermisti hatırlayalim 1 boynuz kesme 2 ashura 3 de hortum benzeri bir saldırı yapmıstı ve kralin hakisini kullanamıyordu kingle de ugrastıktan sonra teknigini cozdukten sonra tek attı yine lucciye tek attı zoro neden savaşlarında tek atabilecekken bukadar oyalanıyor. Birde sanji zoroya lucciyi kesemedigi icin bize yük oluyor diyor siz kimsiniz mesala tayfada ise yarayan luffy ve zoro var nami ve digerleri bir aksiyonda bulunmuyor zaten surekli bir kacış sanji vegapunkı koruyamazken boş yapması sinir bozdu
 
Farkeden oldu mu? Oda Robin’i aylardir gostermiyor ama tayfanin diger uyelerini arada bir gosteriyor. Benim aklima gelen su, acaba Lafitte de adada ve Nami’lerin grubunu hipnotize edip Robin’i mi kacirdi? Nami’ler de olayin farkinda bile degil. Van Augur da adada oldugundan dolayi kalkani bypass etmesi cok kolay BB korsanlari icin.
Robin off-panel seraphim dövüşlerinden sonra yaralı bilinci yerinde ama hareket edemez olarak gösterildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık