Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence beşlinin meyveler çok güzel çıktı. Trolleme ayağına komedi malzemesi de çıkartabilirdi ruh hastası. Bu bana yetti o yüzden. Bölüm de gayet güzel bölüm bence uzun zaman sonra. Keşke seride biraz daha karakterlerin ağırlıklarının suyu sıkılmamış ve güç dengeleri yok edilmemiş olsaydı. O zaman hakikaten marineford ile kapışabilecek bir altyapı olabilirdi.
 
Gorosei 2 saldırı yapacak saldırılar luffy'i ıskalayıp ayda bulunan enele isabet edecek.Enel yakasında ki tozu silkeleyip siz kaşındınız bu bir savaş ilanı deyip dünyaya saldıracak.Enelin Saldırılar gorosei'den sekip Imu vuracak Imu ihanete uğradım deyip Goroseiyi tekleyecek.
 
Gandi reis ilk başta kuş meyvesini yemiş olsaydı keşke dedim ama at meyvesi de iyiymiş güzel fight çıkabilir zoroyla. Kingle olan dövüşünün tekrarı gibi olurdu havada bir rakiple dövüşseydi. İnşallah dövüşürler biraz, aralarında diyalog geçsin istiyorum.
 
Meyveler, özellikle mitolojik zoan meyveler tamamen uyanınca bu hale geliyor olabilir. Kelin görünüşü de uyanış formu gibiydi.

--

Bu arada Sanji gerçekten Zoro kızıp dövüşü hemen bitirsin diye Zoro'yla dalga geçmiş.


Bölümün yıldızı belli oldu (( :
 
Farkeden oldu mu? Oda Robin’i aylardir gostermiyor ama tayfanin diger uyelerini arada bir gosteriyor. Benim aklima gelen su, acaba Lafitte de adada ve Nami’lerin grubunu hipnotize edip Robin’i mi kacirdi? Nami’ler de olayin farkinda bile degil. Van Augur da adada oldugundan dolayi kalkani bypass etmesi cok kolay BB korsanlari icin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık