Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110: Düşen Gezegenler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 130 70.7%
  • Orta

    Kullanılan: 41 22.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanatsal açıdan güzel bölüm.

- Brook görmekten en çok mutlu olduğum karakter herhalde. Trol bir Brook benim için emsalsiz.

- Geri sayıma 7 dakika kalmış ve haftaya ara yoksa, gelecek hafta 8 dakika kalacaktır.

- Oda Gorosei'ye çok sağlam girişler çizdi ancak Saturn hamur olduktan sonra şu ânki karizmalarını pek sindiremiyorum. Hele hele solucan elemana kafası gitmesinin haricinde üzüldüm. O kafa yeniden çıkar da lan uzun ince bir şey bulunca ip atlıyor Nika saykosu. Nika ile solucan kardiyosuna hazırlanın.

- Keltoşun hibrit formuna bayıldım. Warcury de domuz olmasına rağmen gayet sağlam duruyor; ancak boynuzlar ağzın içinde olunca, devasa bir puro da içiyor sandım ama dört boynuz var sanırım. (O bıyıkların boynuza dönmesi de...) Neyse bu agalar deniz krallarının yerüstü versiyonları gibi meyvelere sahipler. Heyecanla nasıl aşağılanacaklarını bekliyorum.

- Keltoş ayrıca siyah kılıç sahibi gibi. Kuyumcu gözlüğümü takıp zoomlayarak baktım ekrana ama anlamadım haki mi kara kılıç mı. Sadece şu an için kral hakilik bir durum yok. Yine de gelişmiş pacifista kesmek sağlam bir abimiz olduğunu düşündürttü. Satürn'den büyük ihtimalle daha sağlam bir atak gücüne sahip.

Bu arada kestiği Kumalardan biri diz çöküp öldü. Oda reis klon kumalarla bile dramatik pozisyon kasıyon yeter ama.

- Kuş amca nasılsa ölmüyom deyip kamikaze ile girdi savunma duvarına. Bunlar beklediğim şımarıklar.

- Usopp'un moda girdiği zamanlarda genelde güzel şeyler olur. Enies Lobby bunun örneği. Elbaflar da burda olduğuna göre artık Usopp'un vakti gelmiş denebilir. Hayaline en erken ulaşan Hasır Şapka olma yolunda şu ân. (ölmezse)

- Zoro aldı Lucci'yi ama umarım Apo'ya yaptığı gibi yapmamış, sağlam bir vuruşla indirmiştir Lucci'yi. Apo 5 dk sonra sıyrık almış gibi kalkmıştı. Yok Lucciden korkuyorum: Mugiwara diye başlayıp, yonkou 2 numarasına yürüdü. Şimdi kalkar Sanji'den filan dayak yedikten sonra en son Chopper'a "Yonkou evcil hayvanını kesmek de iyi" filan diye dalar. Ne uzattı şu Lucci işini. Capone Bege'nin kale formunu dışarıdan anca tırmalaması gereken kediye bak hele.

- Son olarak Little Garden benim favori arclarımdan. Dorry ve Broggy'i görmek, Luffy'de nasıl etki uyandırdıysa bende de öyle oluyor. Özellikle şu burun delikleri geniş güleç olana hastayım. Umarım heba olmazlar. Nika haricinde kimseye ağız açtırmayacak bir kadro var karşılarında.
 
Kel Gorosei'de kara kılıç var gözüküyor. Önümüzdeki bölümler kesinleşir umarım.
Kılıcın önceki görünümleri normal kılıçtı. Oda bunu değiştirmeye karar verdiyse bilemem ama şu saatten sonra bir değişiklik hoş olmaz bence. Ayrıca kara kılıç p-up'ının bu dövüşte gelmesini istemem Zoro'ya.

Bu arada kel tam icraat adamı. Gelir gelmez 3 Px'i bağladı ama gücü de bir tuhaf :hmm::hoo:

Gandhi ve Zoro arasındaki paralellik saldırı isimleri ve içeriğinde bile göze çarpıyor. Oda bu ikisini kapıştıracak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık