Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108: Tüm Dünyanın Dikkatine!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 124 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 21.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3,4 hafta öncesine kadar bana ilk 3 amiral rezil olur deseniz güler geçerdim oda ilk 3 lüyü rezil etmez akainu ve kuzanda gördük derdim. Ama şuan borsalinoya yapılan cidden aşağılama. Üzüldüm onun adına her ne kadar eski yeni tüm amiraler içinde benim için 4. Sırada olsada(sevme açısından) yazık.
 
Ben karşılıklı yumruklaştıkları sahnede kral haki hatırlayamdım ondan dedim. O adaya girdiği çapta saldırı yapmadı sonuçta. Ben Aokiji'yi çok güçlü görüyorum da senin gibi kesin Bm yener demem.. Teach tam pişmemiş duruyor onu yener. Şuanki Rayleigh'i yener. Bir de Şuanki aktif üç amirali yener. Mihawkı da yenebilir. Bm'yi yenebilir de ben Bmyi yemeye daha yakın görüyorum
O geniş çaplı saldırı sonuçta. Ama Aokiji Garp’dan kafaya iki darbe alıp kalkmış adam. Big Mom haki temelli saldırılarda Garp’dan güçlü olamaz.
 
Yahu oyuncak gibi ana karakter var kizaru rezil olmasin akainun lavinda yuzup gozlerini bi tarafina sokmasinda ben mi , sen mi rezil olalim?

Gebeşi cekcez anlattik,biz bunlari yazdik yahu uzulmeyin. A dan z ye tum karakterler nasibini alacak. Alisin artik.

Serinin icinden gececegini uzun zaman once yazdik,herkes nikaya degil nikanin saldirdiklarina bakti hep

Yilanin başı gebeş
 
@RedTeroR objektif olup Zoro’nun düştüğü duruma rezalet diyebildi.. Amiralciler hala “kizaru çok güçlü, sadece gücünü saklıyor .s.s” diye trollük peşinde.
Bu arc zaten adamlar full bahane uydurdular.Başta Kizaru’nu arkadaşları sebebiyle Mental olarak engeli var dediler patladılar.Luffy kan alamadı dediler gene patladılar.Şimdi de ciddi değil diyorlar.Alıştık artık bu bahanelere :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık