Kaido'nun atkısı adayı taşıyan şey olabilir mi ?@Reiper normalde Kaido’nun kolu ve gövdesi bu kadar büyük değil misal. Ben eskiden buna uyanış diyordum ama siyah atkı işi bozdu.
Luffy, Nika gibi durmuş bu sahnede
Kaido'nun atkısı adayı taşıyan şey olabilir mi ?@Reiper normalde Kaido’nun kolu ve gövdesi bu kadar büyük değil misal. Ben eskiden buna uyanış diyordum ama siyah atkı işi bozdu.
Bu Nika silüetinin gözüktüğü bölüm direkt Nika dedikleri kişi Luffy diye demiştim, bu hali de benziyor zaten.Kaido'nun atkısı adayı taşıyan şey olabilir mi ?
Luffy, Nika gibi durmuş bu sahnede
Nika Sanji değil miydi ya?Bu Nika silüetinin gözüktüğü bölüm direkt Nika dedikleri kişi Luffy diye demiştim, bu hali de benziyor zaten.
Adayı uçuran bulut direkt ejderha bulutu o onunla alakalı değildir.
O sahneyi araştırırken bu bölümü okudum.Olabilir belki Luffy’nin et ile olan ilişkisine benzer Kaido ve içki ilişkisi vardır.
Aslında beni etkileyen sinirli yüz ifadesi falan değil de başka bir şey oldu. Kimsenin dikkatini çekmedi, Luffy’nin gözü son panelinde aynı Satürn’ün gözleri gibi. Dağınık ve bulanık duruyor. Bilinçli yapıldıysa güzel olmuş.Şu son sahnedeki hareketi Nika değilde Luffy düz haliyle yapmış olsa varya sanırım 1100 bölümün en etkileyici ilk 3 sahnesinden biri olurdu . Birde kızgın haliyle olan yüz ifadesi ile …
Vay be, özlemişim Luffy’i.O sahneyi araştırırken bu bölümü okudum.
Bölümün muazzamlığına bak. Bir de Kizaru'nun performansı daha iyi diyen arkadaşlar var. Beyler utanın.
Form zorla güldürüyor onu bu çok belli beyler. Şu an öfkeli olduğu net.Vay be, özlemişim Luffy’i.