Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco Zoro'yu alır arkasınada Robincanı atar, ışığa doğru, kestirmeden ejderhanın açtığı gedikten çatıya ulaşmak isterler zira Zoro Kaidoyu kafayı takmış vaziyette.( Kaido Worooo diyerek Zorooya meydan okumaktadır.)
Marco yolcuları alıp havalanır. Çıkışları tuttan iki muhafız ortamı süzerler. Yaklaşmakta olan anka kuşunu farkeden King matkap vaziyeti alıp uçuş takımlarını ateşleyerek son sürat Marcoya dalar. Marco, Kingi farketsede geç kalmıştır darbenin etkisiyle yolcular camdan dışarı fırlar. Robin Sanjinin üstüne Zoroda Lütfünün üzerine serbest iniş yaparlar.

Maria Sanji ile sohbette devam eder Sanji ilk defa bir kadına değişik meğişik laflar eder. Maria beraber akşam yemeği yeme teklifini redden Sanjiye hayran olur tuhaf hareketler değişik sesler çıkarmaya başlar. Sanji yerde kıvranırken üstüne Robin düşer.

Luffy kestirmeden çatıya ulaşmak isterken yolunu kaybeder şansa baksen daha kestirme bir yol bulur.

Kid hurdacılığa devam ederken Luffy ile karşılaşır. Atışmaya başlarlar.
Luffy: Ooo görmeyeli işleri büyütmüşsün çocuk.
Kid: Buna öfkelenen Kid çatal bıçak takımı ile Luffyi kovalar.
Luffy: Koşmaya başlar bu esnada üzerine Zoro düşer.

Şuana kadar hiçbir bölümü pas geçmeyen Yamato Momoyla sohbet etmeye devam eder önemli bir kararın arifesinde olan gençler bir korkak gibi kaçmaktan ise savaşa katılmaya karar verirler. Zaten kaçak bir yerde kalmamış Kaidoyla hesaplaşmak için u dönüşü yaparlar.

Çiçek başkenti halkı bir kaç günlük mutlu mesut eğlenirken uzaktan tanımlamayan bir cismin yaklaştığı farkederler.

Big Mom ve Kaido çatıda buluşurlar. Manzaralı bir yerde çay içerken "Yeni Onigashima" bölümü biter.
 
Zoro'nun hiçbir şekilde eğitimden en güçlü döndüğü kesinleşmiş olmuyor yalnız.Herif Enma'yı aldı.Şu anki sakladığı tekniklerini gösterse bile p.uplu zaten.Luffy'nin g4 saklama muhabbeti üzerinden konuşuluyor da Luffy direk eğitimden g4 ile döndü.Geleceği görmeyi dövüş sırasında edindi.Zoro direk dövüş başlamadan p.upını aldı.Zoro'nun sakladığı ashura=g4 dersek zaten en baba Luffy lvlında dönmüş oluyor.Ki o da zor.
Dediklerine kısmen katılıyorum. Farklı bir açıdan bakalım. Enma'lı bir şekilde King'i alıyorsa, Enma'sız da Jack'i alır derdim. Jack'i Enma'sız alabileceğini düşünüyor musun? Eğer düşünüyorsan Luffy'den güçlü dönmüş olabilir der misin?
 
Dediklerine kısmen katılıyorum. Farklı bir açıdan bakalım. Enma'lı bir şekilde King'i alıyorsa, Enma'sız da Jack'i alır derdim. Jack'i Enma'sız alabileceğini düşünüyor musun? Eğer düşünüyorsan Luffy'den güçlü dönmüş olabilir der misin?
Jack'i enmasız Zoro'nun alabilmesi de öne koymaz ki.Luffy bizzat Kata onaylı Cracker'dan güçlü birisi.Yumrukları yiyince Cracker'ın neden yenildiğini anlıyorum diyor herif.Olay Cracker'ın brawler tiplere çok ters olması.Zoro enmasız Jack'i yenebiliyorsa Luffy ile eşit seviyede görülür çok büyük ihtimalle.Üstü olduğunu gösterme şansı yok onu söylemek istiyorum.Mangaka muhtemelen 3.komutan ya da çok aşağı olmayan bir şekilde getirdi ama Zoro'yu.
 
Aynı seviyeden kılıç ile değişti, siyah olmayan hem de. Rakamsal olarak kazançtan çok kayıp gibi bile duruyor.
O kılıç kara olduğu halde Enma ile aynı seviyede. Aynı seviyenin kılıçları olup da üstüne kara kılıç değil. Tengu'nun dediğine göre Enma kara kılıç olursa seviyesi üste çıkacak. Ayrıca Enma gibi özellikli bir kılıç daha görmedik su ana kadar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık