Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005: Şeytan Çocuk

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke eskisi gibi sadece bizim tayfa ve yardımcı bir kaç kişinin olduğu bir arc olsaydı , bu kadar kalabalık ortamda (2 yonko ve 1.5 yonko tayfası, wanolular, kınlar , 6 en kötü nesil kaptanı vs vs) olduğu için) dogru düzgün savaş bile izleyemicez , şuana kadar 3-5 yurmuklaşma dışında saplanmış kılıç karesi dışında hiç bir savaş izleyemedik arkadaş. Hep başını sonunu göster oluyor çatı dışında.
Bunlar hep ortaklık kurmalarından oluyor Skypiada bu çok güzel işlenmişti, hasır şapkalar iki savaşan gücün arasındaki bilinmeyen üçüncü güçtü. Alabastada da bu modele yakın bir yapı vardı etc...

Bence Supernova ve bu ortaklık kurma işi manganın kimyasını bozdu, eskiden Luffy sadece macera arardı kimseyle uğraşmazdı ama şimdi Yonkou dövecem diye geziyor. İşler büyüyünce manganın kimyası bozuldu ne yazıkki böylede devam edecek gibi.:bilmem:
 
Sanji Queen'i alır muhtemelen. Çünkü Oda Zoro ve Luffy'yi Kaido karşısına çıkardıktan sonra Sanji'yi Jack karşısına üstelik yaralı Jack karşısına çıkarmaz. Yani böyle bir kazık atmaz herhalde Sanji'ye ahahah :fool:
 
Bunlar hep ortaklık kurmalarından oluyor Skypiada bu çok güzel işlenmişti, hasır şapkalar iki savaşan gücün arasındaki bilinmeyen üçüncü güçtü. Alabastada da bu modele yakın bir yapı vardı etc...

Bence Supernova ve bu ortaklık kurma işi manganın kimyasını bozdu, eskiden Luffy sadece macera arardı kimseyle uğraşmazdı ama şimdi Yonkou dövecem diye geziyor. İşler büyüyünce manganın kimyası bozuldu ne yazıkki böylede devam edecek gibi.:bilmem:
Bu saçmaliklar bence Oda nin 2. Marinford savaşı yapma isteginden oldu. Zira kendi demişti Mf bekledigimden daha çok ilgi gördü. Ama işte işin kötü tarafı eline yüzüne bulaştırdı mahfetti. Zira MF hemen gelişti. bilmedigimiz dünya karakter tanitildi ve çogu darbe bile almadi. Burda ise rezalet rezalet rezalet. Herkesi taniyoruz... Ama birileri illa ölecek görüntü o. Yoksa 2. MF olmaz
 
Mesela benim gibi Sanji, Sasaki'yi; Zoro, Who's Who'yu alacak çünkü aralarında bir rekabet atışma var Tıpkı Zoro ve Sanji gibi. Daha geçen arc Luffy 3. Komutanı Nami yardımıyla aldı. Zoro ve Sanji komutan alacak kadar güçlenmemiştir diyen benim gibi Two Piece okuyucuları da var.
Forum kariyerin yanılmak üzerine kurulu ama en azından bunun farkındasın. Bunu herkes itiraf etmiyor. Bravo.
 
Kızıl kınlar tamamen saf dışı kalmış gibi değiller. Jack Maria'ya onları öldüremezsin dediğine kınlar hala ayağa kalkıp dövüşebilir. Bu da Jack'e karşı koyacak olanların kim olduğunu anlatıyor bir yerde.

Hikayede Sanji'nin binde biri kadar yer almayan Drake Queen ile dövüşürken Sanji'yi eskimiş bir karakterle dövüştürmeyi anlamıyorum. Marco'yu anlarım. Kaç arclık karakter üstelik Teach savaşında önemli bir dost olabilir ama Drake'in misyonu Sanji ile yarışamaz.
Yarışamaz derken?

Adam Nova, yeni çağa önderlik edecek en kötü jenerasyonun bir üyesi. Sanji'nin hayalinin gerçekleşmesi bile En kötü jenerasyonun yaptıklarına bağlı olacak nasıl yarışamaz? Kid ne kadar işlendi, Teach, Shanks, Mihawk, Dragon ne kadar işlendi. Ama bu adamların hepsi Sanji'den ve tayfadaki diğer isimlerden misyon olarak daha öndeler.
 
Who's Who ve Sasaki'yi Sanji ve Zoro ile eşleştirmek aptallık gibi görülüyor ama ben hala mantıklı buluyorum. Sabaha kadar da dalga geçilebilir. İlk olarak ben bu eşleştirmeleri yaparken Luffy 1v1'de Kaido'yu yerse Zoro ve Sanji de komutan alır diyordum zaten. Ama bırak Sanji, Zoro'yu Luffy'nin o seviyeye birden çıkacağına pek ihtimal vermiyor ve Kaido'yu danaya girer gibi girip indireceklerini düşünüyordum. Ayrıca o zaman Linlin'i herkes bir şekilde aradan çıkartıyordu yoksa öbür türlü adadakilerle denklem oturmuyordu. Şimdi kimse çıkıpta yukarıdaki beşliye karşı iki imparatoru karşıya almak arcın başından beri görünen köydü ayakları yapmasın. Ben Luffy'nin 2 yıllık eğitimin üzerine aldığı iki güç artışından sonra Zoro ve Sanji ile makası açtığını söyledikten sonra Luffy İmparatorla 1v1 atmazken Sanji ve Zoro'nun en güçlü adamlarına 1v1 de yürümesine saçma demem neden mantıksız olsun ? Oda hangi arcta Luffy'e 2v1 veya daha fazla kişiyle bir baş düsmana daldırıp; Baş düşmanın elit adamlarını Hasır Şapkaların ana kuvvetini yendiğini gördünüz. Sadece bir arc öncesinde Luffy'nin Yc3 karşısında zorlandığını ve Yc1 bir adamdan her alanda zayıf olduğu vurgulanmışken Zoro ve Sanji'ye komutan verdirmemem saçma olsun ki ? Ki İmparator ödüllerinde bile Kaido'nun güçlü tayfalara önderlik ettiği vurgulanmış ek olarak Uçan Altılı üylerinin Elit Komutanlarla mücadele edebilecek kuvvette olduğu ima edilmişken Sanji ve Zoro'yu onların karşılarına atmak neden saçma olsun? Sasaki ve Who's Who arasındaki rekabeti de görmüştük hem de..
Dürüst olun kaçınız. Who's Who Jimbei ile eşleşmişken atıştığı Sasaki'nin Franky ile eşleşeceğini bekledi ? veya kaçınız 9 Kızıl Kın'ın savaşın seyrine doğru dürüst etki edemeden aradan çıkacağını düşündü ? adamlar gerçek manada hiçbir işe yaramadı. Kimse kusura bakmasın ama ben müneccin miyim de adamın seriyi bu kadar orantısız hızlandıracağını ön göreyim ? Ben ön görüleri doğru çıkanları tebrik ederim fakat yaptığım tahminlerin kalitesiz olduğunu düşünmüyorum
Seri sonunda ki Sanji ve Zoro'yu hangi seviye de görüyorsun? Ben Zoro'nun yonkou ya da yonkou+ Sanji'nin de amiral ya da amiral+ olacağını düşünüyorum. Seri sona bu kadar yaklaşmışken yc komutanı bile etmeyen adamları mı yenecekler? Eğer bu arc sasaki ve who ile dövüşselerdi bunlar seri sonu kata seviyesi zor olurdu yav. Op de sağlam güç dengeleri yok o yüzden bu kadar kasmaya da gerek yok. Karakterlerin seri içinde ki önemine ve potansiyeline bakmak en az yanılgıya götürüyor. Luffy zar zor yc komutanı aldı ama hayvan gibi power up lar aldı. O power up ların da yetersizliğini Kaido karşısındayken gördük. Şimdi Luffy'e yonkou yakıştırması yaptığımızda diğerleri yc 3 bile etmeyecekse Luffy tayfasını gemiden atsın tek başına yürüsün yav Raftele. Dediğin şeylerin bazılarına katılıyorum ama Oda sadece ana karakteri gözümüzün önünde güçlendirdi. Oda'nın suçu boş paneller yerine monster trio ya daha fazla dövüş çizmeliydi. Zoro'ya enma Sanji'ye de suit verdim yaparak basite kaçtı ama seri sona bu kadar yaklaşmışken bu adamlar daha yc komutanı alamayacaksa Zoro ilerde Katakuri seviyesi ederse şükretmeliydi. Böyle bir şeyinde olasılığı yoktu başından beri. Sasaki ve Who rekabeti varsa çok daha fazlası King ve Quenn de vardı ayrıca. Ben Zoro'nun Kingle dövüşeceğini bir ihtimal de Who+Kaido dövüşü düşünüyordum bunda yanılmışım ama Sanji'ye hep Quenn'i düşündüm olacağına da eminim. Beni yanlış anlama herkes yanılgıya düşebilir de forumda Luffy harici tayfayı küçümseyen çok fazla kişi görüyorum biraz da ona sitemimdi bu yazı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık