Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koka mangakanın hakiyi göstermek için yamadığı bir şey bence. Çünkü belirli bir yere kadar kimse ama kimse kullanmadı, mangaka da ben bunu görsel hale getirmek lazım dedi ve bize bu hakinin yoğun biçimi diye yama yaptı. Ama daha önce çok güçlü adamlar kullanmadı bunu işte yama olduğu da buradan belli oluyor. Marco Kizaru'ya vururken söylemene gerek yok, logiaya vurmanın tek yolu bu zaten. Peki ya paramecia? Veya meyvesiz kişiler? Tamam her yerde haki var mangaka bunu çok önceden düşünmüş, sadece böyle gösterdi diyenler saçmalıyor bence.
Sanji'nin babası haki kullandığını tamamen keskin bir silahı Sanji'nin kesilmeden, savuşturmadan direkt bacağıyla karşılayarak durdurması ile anlayabilir, böyle bir saldırıdan kurtulmanın yolu hakidir.
 
Şeytan meyvesi gücünü alma olayında kalbini yiyor olabilirler. Afrikada şeytana tapan bir kabile ile ilgili bir efsane var. Efsaneye göre en güçlü savaşçının kalbini yiyen onun güçlerine kavuşuyor. Şeytan meyvesini de buna benzetmiş olabilir.
Satanistliğin kurucularından birisi bu ayinden etkilenip buna benzer bir ayin tasarlamış. Ayine göre 18 yaşına basmamış genç ve bakire bir kızın , rivayete göre vaftiz edilmiş olması da lazımmış ,kalbini ayın dolunay olduğu bir zaman, kıza zarar vermeden kalbini söküp yerlerse ve yedikten sonra da 666 kere bıçaklarlarsa şeytana adak adamış oluyorlar. Şeytan da onlara gücünden veriyormuş.
Adı da şeytan meyvesi olunca aklıma geliyor ama ne kadar doğru bekleyip göreceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık