Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Sabo'nun Durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce çok konuştuk, tartıştık. Ace'in mezarına çiçek, yakalama posteri, sake kupası, sake şişesi bırakan Sabodur diyor ve çekiliyorum. :D Ha bir de #direnSabo
Benim şu Ace'in mezarı muhabbetinden hiç haberim yoktu gerçekten. Açtım baktım Sake şişesi ve 3 tane sake kupası var. Afalladım nasıl böyle bir şeye dikkat edemem veya nasıl böyle bir şeyi forumdan okumamışım diye. Gazeteyi marco bile koymuş olabilir yalnız usta sonuçta kardeşin burada bak demek istiyor da olabilir ama sake ve kupalar direk Sabo'ya gönderi yani.

Edit: Sabo belki de kız olmuştur arkadaşlar ne dersiniz :D.

@Keyserav

Hocam çok teşekkür ederim çeviriler için. Robin konusunda da şöyle bir şey takıldı kafama. Sence Sabo Robin'in orda olduğu anlarda bi yerlerde görevde olamaz mı?
Safa, robin Sabo ile günlerce konuşsa bile onun luffy'nin kardeşi olduğunu bilmez ki. Onların kardeş olduğunu tayfadan kimse bilmiyor ki. Luffy söylememişse şimdiye dek sabo'da söylemez yani.
 
@Reiper

Dostum ben bu mezar olayını kavrayamadım. Dikkat etmemiştim hiç? Hangi sayıdaydı acaba bir bilgin var mı? Ya da Sengoku senin var mı? Kapakta falan mıydı?
 

Resme bakarsan Ace'in mezarının önünde bir tane sake ile 3 tane kupa var kutunun üzerinde.
 

Resme bakarsan Ace'in mezarının önünde bir tane sake ile 3 tane kupa var kutunun üzerinde.
burda da sansürlenmiş hali var..xD Arşivime bakınca farkettim
Edit:Yanlış anlaşılma olmasın sitelerde de öyle.. Yazı gelmiş üzerine onu silmişler.
 
Nasıl bir yazı gelir? Nasıl bir silme şeklidir o? Tüh hayvanatlar... Yok aga ben diyorum kapak resmi Oda'nın en büyük silahı diye... E gelde deme şimdi Sabo is Alive!! :) Güzel bir ayrıntıydı bu. Takdir ettim yakalayan arkadaşı... :)
 
O bisentoyu ben olsam calardim ; D
:at:

Ölmüş diyorsa ölmüştür. Ama sonucta fani dünyada yasıyoruz. Bunlar da birer cizim insan evladi ciziyor. Yukarida bir arkadasin da dedigi gibi eger ileride cikarsa bir kılıfa oturtur Oda-sensei. O ayrı. Ama gel gör ki benim gönlüm ileride ortaya bir sekilde cikmasidir. Az daha diyordum ölmüşse bari nasil öldügünü o zamana kadar ne yaptigini görelim fb olsun :D :D aliştik artik göremediklerimize direk fb istiyoruz :D Sonucta insanlari da düsünmekten durduramazsiniz/alikoyamazsiniz. Simdi aynı resmi yüz kişi bakar yüz kişi de farkli yorum cıkartabilir. İleride görürüz umarım :) Yasıyor ya da yasamıyor demek istemiyorum da kalbim Sabo reisten yana. Ace doyamadan topraga verdik zaten :ühü:
 
E. Oda konuşana kadar zira kabak tadı vermeye başladı...

Sabo öldi mü?
Isız ajun kaldı mu?
Ödlek öçin aldı mu?
Emdi yürek yırtılur.
9. sınıfın daha ilk dönemi ilk performans ödevim alper tunga idi ne çok yerde gördüm arkadaş bir de sormuştum "hocam bu benim ne işime yarayacak" diye... Ezbere okurum komple ah canım Edebiyat öğretmenim bak lise yıllarımı özledim şimdi. Sabo attaaa... Gönül isterki aynı onun gibi gözüken onun gibi konuşan Luffy ile anlaşabilecek ona benzeyen örneğin Xabo gibi bir karakter çıksın hem E.Oda sözünden dönmemiş olsun hem biz yolumuzu bulalım :( Ama tabi sakal konusunda sıkıntılarım var.
 
Dün konuyu gördükten sonra ilk iş E.Oda'yı aradım ama ulaşamadım. Sabah 8 sularında ulaşmayı başardım. Sabo yaşıyor mu diye sordum. 1 popüler cevap aldım. "Ben Kishi miyim oğlum."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık