Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863: Mükemmel Centilmen

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 20 10.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğin gibi "Devlerin gücü" bireysel olarak Lokinin gücü değil. Bireysel güç olarak kendine en yakın olan Katakuriye sen benim ezik çocuklarımdan birisin diyen Momun ne kadar güçlü olduğu bu lafı ile anlaşılmış oldu.
O zaten belli söyleme bile gerek yok.Ben sadece Loki veya Elfaf'ın kralı içinde ezik velet gibi ifade kullanırmıydı diye sordum :/
Tabi dediğin gibi bütün devlerin güçlü olmasından dolayı bir hayranlıkta olabilir tek kişiye bağlamamak lazım.
 
Yanlız son birşey daha yazmak istiyorum katakurinin tüm önceden görüşleri çözüm yerine olayları daha karmaşıklaştırıp planı dahada kusursuzlaştırıyor gibi oldu.bu bir subminal mesaj mı Oda'dan okuyuculara.
 
Kurgu bariz.Mom jinbeiyi öldürecekken resim kırılınca saldırısı yarıda kalacak ve jinbei kurtulacak.Hatta saldırmaya cüret ederse orada hasar verebilir de.Luffy + Jinbei üzerine birde Bege gelir yada füze atılırsa başabaş dövüştürebilir belki mangaka.Şaka maka düşürmenin yolunu mu yapıyor diye düşünmeye başladım.
 
Luffy'nin 2y aradan sonra haki kullanılmayan bir saldırıdan kan getirtecek bir darbe aldığını söyleyin, Katakuri'nin haki kullanmadığını kabul edicem. Çünkü ben hatırlamıyorum öyle bir şey. Nasıl ki 2y önce sadece haki kullanıcıları lastik olduğu halde zarar verebiliyorsa, şimdi de öyle. Haki olmasa kafası iki metre uzamıştı tekmenin ardından. Üstelik bu sefer öyle logialar da olan açma-kapama olayı da söz konusu olamaz.

Görüldüğü üzere hakili bir ayak yok ortada.
Burada kan gelmemiş ama baya baya hırpalandığı ortada. Bence yeterince güçlü bir saldırı ile haki kullanılmasa da Luffy'den kan gelir.

Katakuri orada haki kullandımı dersen, Luffy'e saldırdığı sırada, logia yeteneği sayesinde esnek ve akışkan olan bacağı o kadar çok sertleşiyor ki o darbenin etkisiyle Luffy'den kan geliyor. Pekii bu sertleşme olayı nasıl mümkün olur? O sertleşmeyi sağlayacak olan tek şey b. haki midir? Bence hayır. Sonuçta, su bile bi yerden sonra beton etkisi yaratıyor :)
O halde, Katakuri yeterince hızlı bir şekilde o saldırıyı yaparsa, Luffy'e haki kullanmadan da zarar verebilir ki saldırıyı farketmesine rağmen yakalanmış olması, ne denli hızlı olduğunu gösterir.
 
Zamanında silahlanma hakisi ile logia yeteneğinin birlikte kullanılması uyanışı ortaya çıkartıyor diye bir konu açmıştım yani bunun üzerinden yürümüştüm. Örnek olarakta Akainu ve Aokijinin WB korsanları tarafından aldıkları darbelerin işe yaramamasını göstermiştim. Belki de öyledir. :confused:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık