Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfaya Katılacak Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hizli gittigim icin Kapaklari biraz atlayarak gittim, Uyardigin icin tesekkurler. iyisimi ben Manga'da guncele geldikten sonra Yorumlara katilmaya basliyim :)



Daha cocuk degil mi? Oyle biri neden tayfaya katilsin. Babasi olsa anlardim.
Aynen öyle. Hatta konulara bile bakma hiç. Spoiler yersin yazık olur. Güncele geldikten sonra aramıza katılırsın. :)
 

Senbonzakura

Daha cocuk degil mi? Oyle biri neden tayfaya katilsin. Babasi olsa anlardim.
Babası öldü desem spoiler vermiş olmam sanırım.

Bence de Momo bir süreliğine tayfaya eşlik edecek. Bir ''Vivi'' vakası daha görebiliriz. Tayfaya da katılma olasılığı var.
@Vaas Montenegro
 
Momo çoluk çocuk. Kitabeler ile ilgili bilindik bir bilgisi yok. Dövüş gücü yok. Ayak bağından başka bir şey olmaz. Üstelik sevmeyenleri çok var ya da çok olsun:oleyo: Zaten olası Wano arc sonrası Wano'nun mirasçısı olması gibi bir durum var. Şogun gidipte korsan olmaz. Babası korsan olmuş denebilir ancak babası şogun değil anladığım kadarıyla. Momo'nun olay farklı.

Law, Booney gibi kaptanlar zaten gelmez. Gelmeleri fantazi olur. Gelmesinler zaten. Law'dan bıktım artık. Booney'i tayfada görmek isterim ya da bir arc'ta:p ama en basitinden sebeb tayfaları var onların. Tayfaları nasıl geri kalacak? Onlarda Luffy gibi korsan başı. Gelipte ayak olmazlar. Kabak'ı hariç tutarım bu konuda:oops: O yıldızım dedikten sonra patates çıktı.Jinbei dışarıda tutarsak ya görülmemiş yeni biri gelir ya da kimse gelmez diye tahmin ediyorum.
 
Momo bizim Vivi gibi Wano yu kurtardıktan sonra orada kalır.
şuan tayfaya gelecek yeni birisi yok gibi ama Law ve tayfası daha çok uzun bir süre bizimle gibi. Hatta Law raftele bile gelebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık