Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kid & Law vs Amiraller

Kid ve Law hangilerini yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    65
Teach görünce korkuyor Aokiji'yi. Adamlarının çoğu bir anda buza dönüşüyor. Bütün tayfasıyla olduğu yerde oluyor bu olay. Law ve Kid'ten böyle ağırlık mı gördük. Bence yanlı mesaj atıyon bu konuda.

Akainu ise apayrı mesele zaten.
Tek başına öyle ağırlıkları yok, o yüzden 2 vs 1 olacak zaten. O korkan Tiç, Seraphim'den de korkuyor, ama Garp ve Sengoku'dan korkmuyordu. Tiç boş adamın teki olduğu için o tepkisini ciddiye alacak isek Garp'a falan yazık olur.
 
One piece o kadar absürt bir seri ki . Bigmom ne var ne yok ağır yaralı Kide basıyor kılıcı , herif kalkıp başım ağırdı diyor sebebi de Hawkinsin kuklayı kontrol edip duvara kafa atması . Sonrasındaki saldırılara değinmiyorum bile , Kid hepsini avuçladı .

Sonra Shanks gelip hop lan düdük sen benim adamlara mı atar yapıyorsun deyip ‘ TEK ‘ atıyor . Direk yok ediyor , hayatını sonlandırıyor , gülünü solduruyor , baharını kışa çeviriyor . Niye ?

Çünkü Shanks sahne alıyor ve etkileyici giriş yapması lazım. Peki öncesi ? 3 milyar ödül , Bigmomn indirilişi ? Yemişim öncesini diyor E.oda .

Bizde yok Kid bulaşık makinesi atar , kahrolası punk atar Akainu dayanıklı göğüsler gibi argüman atıyoruz .

Geçiyorum bunları . Akainu hem Law hem Kidi şişe geçirir .

Akainu ve Teach bu seri için önemli karakterler .

Diğer amiraller için Kuzan aynı öneme sahip . Gerisini görecez
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık