Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Neden One Piece?

Manga içerikli yorumlar silindi Konu One piece Anime Genel Bölümü , Konu sahibinin bile bu hataya düşmesine şaşırdım.
 
Bazı arkadaşlar ölüm yok ve tutarsızlıklar var demiş bu yorumlardan da benim aklıma bazı şeyler geldi cidden ölüm olmaması bazı tutarsızlıkları doğuruyor.

Pell'in ayağının altında atom bombası patladı. diğer bölüm sırıtarak geri döndü sizlerin yorumunu okuyunca hatırladım bu sahneyi ve one piecete ilk kez burun büktüğüm yer olmuştu. Bırak işte adam kahramanca çok güzel bir şekilde ölüyor neyini kurcalıyorsun daha ilerde napacak lazım mı olacak şahin meyvesi anlamış değilim. Bu ve bunun gibi türetebileceğimiz sahneler one piece e çok çok azda olsa küçük bir eksiklik katıyor ama naruto yla karşılaştırılmasına da çok karşıyım. Çünkü bu iki seride çok farklı zamanlarını yaşıyor şuan biri bitmek üzere biri daha yarısına gelmiş durumda.

Birçok kişi naruto'da gizem mi var arkadaş yazmış. Çok mantıksızca bir düşünce naruto sonuna gelmiş bir seri bütün baş villainleri görülmüş konusu belli yapılacak şeyler belli ve bana göre olayları ve karakterleri havada kalmaması için maksimum özenin gösterildiği bir seridir naruto. tam olarak demek istediğim adamlar çıkardı öğrencisini öğretmeniyle dövüştürdü(orochimaru), jinchuriki yi jinchuriki yle dövüştürdü(naruto-gaara),akatsuki elemanlarını bijuu larla ve normal shinobilerle dövüştürdü, akatsuki elemanlarını birbirleriyle dövüştürdü(konan-tobi), liderini dövüştürdü, sadece ana karakterlerin kendi dövüşleriyle yetinmedi gitti kageleri devreye soktu, 5 ulusu birleştirdi kageler birlikte savaş alanına indi, oda yetmedi bakın bu ninja dünyasında eski kagelerde vardı onlar gelse nasıl olur acaba dedi onlarıda dövüştürdü, oda yetmedi kuyrukları canavarları birbirleriyle dövüştürdü, oda yetmedi baş villainlerden birini en sevilen karakterlerden biriyle(minato) geçmişte dövüştürdü, oda yetmedi ana karakteri kendi içindeki bijuu suyla dövüştürdü, sadece karakterin çevresinde dönen değil bütün ulusların özel shinobilerini dövüştürdü... Az daha düşünsem bunların iki katını yazarım. Dövüştürdü kelimesinin yerine gösterdi kelimesini de kullanabilirsiniz ve dönüp bu vslere baktıktan sonra nekadar güzel tatmin edici bir seri olduğunu düşünüyorum. Adam eski kageleri bile çıkarttı çekinmeden dövüştürdü yawww.

Demek istediğim naruto'da gizem bulamamanızın sebebi herşeyin gayet açık ve dallanıp budaklandırılmadan ortaya konmasındandır. Bunun serinin sonu olmasıylada yakından ilişkisi vardır.

Bu yüzden one piece ve naruto yu karşılaştırmak için one piece'in de son dönemininde ki yaşananları beklemeliyiz ama bence daha yarısındayken bile beni ve diğer birçok insanı kendine bağlayan bu seri acaba sonuna geldiğinde o yonkoular, devrimciler, amiraller tam görüldüğünde nasıl bir sükse yapacak merakla bekliyorum.
Tek dileğim umarım naruto gibi her karakteri ve vs yi hakkıyla gösterir de, bittiğinde gelmiş geçmiş en büyük anime-manga olarak anılmaya başlanır..
 

TheCrux

naruto kurgusu 0 güç dengesi 0bir anime, jiraiyanın yıllardır ugrasıp tamamlayamadığı sennin modu naruto 3 günde yapıyor,yok kyubinin adını söylüyor arkadaş oluyor tüm güç veriyor,tobi desen kız arkadaşı ölmüş dünyadan intikam alıyor tam bir ergen kurgusu bir tek itachi için izlenir kanımca, vs olayına gelirsek one piecein vsları cidden zayıf ancak narutoya göre değil bleache göre zayıf başka bir eksiği yok gözümde dünyada düşünülen ne kadar karakter varsa hepsini one piecete yaşayabiliyorsun duygu akım kurgu, matematik çözer gibi bir kaç cümlenin gizemini çözmeye çalışıyoruz senelerdir D hakkında teoriler üretiliyor bunun gibi sayısız örnek var zaten o yüzden one piece en iyisi
 
One Piece, mutlu olmak isteyen hayalperestler için güzel seri. Her şey okurun gönlüne göre oluyor, hiç sürpriz yok. Don Krieg/ Arlong/ Crocodille/ Enel/ Moriah/ Lucci/ Hordy/ CC/ Doflamingo ... da ne kötü adammış, Luffy şunun ağzını kırsa keşke... Ve Luffy ...'nın ağzını kırar. :/
 
One Piece, mutlu olmak isteyen hayalperestler için güzel seri. Her şey okurun gönlüne göre oluyor, hiç sürpriz yok. Don Krieg/ Arlong/ Crocodille/ Enel/ Moriah/ Lucci/ Hordy/ CC/ Doflamingo ... da ne kötü adammış, Luffy şunun ağzını kırsa keşke... Ve Luffy ...'nın ağzını kırar. :/
Alvida, Morgan, Buggy, Kuro :(..
 
Komik ya ondan seviyorum birde kötü karakterlerin fanı bile olabiliyorsun :D Doflamingo sama :good: hiç dayak yemesini istemiyorum. Her neyse herkesin bahsettiği şeylerden :D
 
One piece de izlediğim bölümleri 3-4 kere izlediğim oluyor. Hatta 6-7 kere izlediğim arclar bile var. Her seferinde aynı tadı alıyorum. Ama Naruto'da öyle olmuyor maalesef. İzlediğim bölümü tekrar izleyemiyorum. Aynı tadı alamıyorum bir türlü. Ha güzel anime tek bölümünü izliyorum o yetiyor. Ama One Piece ayrı bi' şey abi ya. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık