Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990: Tek Kişilik Ordu

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl nerf yemiyor.Yahu birisinin olayı dokunulmamak zaten.Luffy'nin o mogurayı yeme şansı varken Kata'nın yeme şansı yoktu.Salak kız araya girdiği için vuruldu Luffy sonra da Kata kendini deşti.İki kişinin dayanıklılığı aynı değilken bu kime daha büyük zarar verir :D Birisinin en büyük olaylarından birisi dayak yiyip dayanması zaten.Bu Jack mi kesilse onu fazla etkiler yoksa Brulee mi kesilse bu onu daha fazla etkiler demek gibi bir şey.Adam hem uyanış kullandırmayacak bir form açtı Kata'ya karşı hem k.haki kastı hem de dayanıklılığı zaten daha fazlaydı o Mogura'dan daha fazla etkilenmedi yani.Ona rağmen dövüşte üstün bile değildi.Yenme yenilmeme konusuna girmem ama tüm kek sonu Luffy Kata üstü falan değil.Şu öğrendiği teknikle arayı açmıştır ama benim fikrim bu.
Aynen katılıyorum. Ayrıca Luffy'nin G4'e geçmesine de müsade etti. Seni en güçlü halinle karşılayacağım dedi diye hatırlıyorum.
 
Aynen katılıyorum. Ayrıca Luffy'nin G4'e geçmesine de müsade etti. Seni en güçlü halinle karşılayacağım dedi diye hatırlıyorum.
Doğru hatırlıyorsun.Şu anki Luffy için katılırım ama tüm kekteki Luffy Kata'dan asla güçlü falan olmadı.Savaş sonu bile daha zayıftı bariz bir şekilde.Hani Dof handikaplıydı muhabbeti yapılıyor ya Kata'ya yapılanın yanında bir şey değildi o.
 
Boundman güç olarak Kaya'nın üstünde idi.
Fiziksel güç olarak üstündeydi sadece.Dövüşte fiziksel güç dışında tonla faktör var.Hız,saldırı gücü,dayanıklılık,haki,meyve ve uyanışı gibi gibi.Boundman fazlasıyla yavaştı k.hakisi olan bir Kata için.Jozu da güç olarak Marco'nun üstündedir fiziksel olarak bakarsan ama totalde Marco ağır basar döver.

Rosa'da görmüşlerdi zaten??
Çok uzaktan değil miydi o ? Burda direk dibinden görüyorlar.
 
M dedin aklıma geldi. Söylücem unutuyorum. İm'in varlığından kimsenin haberdar olmaması onun çok eski zamanlardan beri var olduğunu gösteriyor yoksa aile tarzı birşeyin içinden çıksa idi bilinirdi. İm bence lawın ope ope no mi meyvesiyle ölümsüzlüğe ulaştı ve 800 yüzyıl önceki en büyük düşmandı.
İm'in ölmüş olması lazım kı ope ope no mi bir daha doğabilsin bu yüzden bu meyvenin kullanıcısı olması düşük ihtimal. Kurgu içerisinde en büyük kurallardan biri bu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık