Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 972: Adım Oden! Ve Ben Haşlanmak İçin Doğdum!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala mantığım almiyor. TOKİ Odenden kilıçlari teslim alırken neden Odeni geleceğe yollamadi da ölmesine göz yumdu .
 
Vivi'nin iradesi Oden'in iradesinden fazladır zaten. O irade ve idealizm halkın kanına işlemiş artık. İsyan etmek için kurtarıcı da beklemiyorlar. Wano, Luffy gelmese isyan da etmezdi bunlara. Öyle ilkel ve sülük bir halk bu Wano halkı. Oden halkına iradesini geçirememiş.
Yok öyle bir şey, bence boşa sallıyorsun vitesi. Hadi yapsınlar yapabiliyorlarsa karşılarında binlerce canavar korsanı var. Yonkou dışında kimselerin zarar veremeyeceği Kaido var. Ne yapmalarını bekliyorsun. Zaten halk isyan edip gemilerle Onigashimaya saldırdı 10 bin kişiyle sonuç hepsi yok oldu. Arabasta'da isyancılar silahlanıdırılıyorlar ortada kirli bir tuzak var. Wano halkıyla karşılaştırman bile çok abes. Bence seriyi bir kez daha izle. Wano halkı da, Arabasta halkı da çöp değildir. Birinde iş içinde iş yapan kirli örgüt Baroque Works var diğerinde en azından halkın yenemeyeceği bir Kaido ve çıngıraklı yılan Orochi var. Yalan tarihle genç nesillerin fikirlerini zehirlediler. Her iki halk da çok büyük bir komploya getirildiler. Hatta buna Dressrosa halkı da dahil. Yalan haberlerle kurulu bir ortamda sen ne yapabilirdin? Kime güvenebilirdin? Halk belki de Toki'nin sözlerinin gerçekleşeceği güne kadar sabırla beklediler bu onları karaktersiz yapmaz. Samurayların eğitim sopaları bile ellerinden alınmış. Dünya senin baktığın açıyla değerlendirilemez. Bir dönemin içinde yaşamadan o kişilerin yaşadığı dönemi eleştirmek çok basit. Acısını onlar çekiyor, sefasını biz.
 
Hala mantığım almiyor. TOKİ Odenden kilıçlari teslim alırken neden Odeni geleceğe yollamadi
Belki başka birini geleceğe yollayinca hayatını feda etmesi gerekiyordur. Bu sebeble geleceğe yollama hakkini cocuklardan yana kullanmak istemiştir. Gerçi bu da mantıksız oldu. Zaten Oden'in elinde kiliclari varken hapishaneden neden kacmadigini da anlamadim. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık