Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp ve Roger'ın güçleri hakkındaki soru işaretleri artık kalkmıştır. Adamlar direk god mode açmış
yanlız kaido daha miçoydu diyor. Bm de Kaido o zaman bu kadar güçlü değildi diye üstüne bastırmış. Yani Garp Roger Ray ve diğer adamları da var gene büyük iş tabii. Yinede yonkouları tam gücüyle düşünmemek lazım.
 
wb niye kaido'ya dalsın oden için. herif satıp roger'in tayfaya gitmiş zaten. Dalacaksa Roger'a dalması lazımdı.
Sattığı nereden çıktı şimdi?
Son gördüğümüzde üstelik Raftele gidişinden sonra WB Rogerla -ve galiba Wanoda- sake tokuşturuyordu.
WB tarihin veya başka bi şeyin peşinde değil. Bu yüzden Oden gitmek istese WB de dur gitme demez veya WBye bi zararı dokunmaz.

Kaldı ki ortada bi ihanet olsaydı Neko ve Marcoyu böyle samimi görmezdik. Rogerın da WBnin de Odeni çok sevdiği söylendi. Ortada bi sorun yok bence.
 
Wb>Garp olan düşüncem Garp>Wb’ye evrildi.
Hatta ileri gidip Garp>Roger diyesim bile var.
Net olan bir şey varsa artık WB'nin ünvanını arkasına sığınılamayacağıdır. Abi adam en güçlü ya Garp kim denilmez umarız.:D Bu seviyedeki adamların dövüşleri ortama, koşula, morale bağlı olarak değişebilir. Yine de benim de gözümde Garp>WB net bir durum oldu artık.

Garp'ın istediği gibi davranması ve sırf gücü ve kahramanlıkları yüzünden Kutsal'lar tarafından gözden çıkarılamaması baya büyük bir şey.:D
 
Sattığı nereden çıktı şimdi?
Son gördüğümüzde üstelik Raftele gidişinden sonra WB Rogerla -ve galiba Wanoda- sake tokuşturuyordu.
WB tarihin veya başka bi şeyin peşinde değil. Bu yüzden Oden gitmek istese WB de dur gitme demez veya WBye bi zararı dokunmaz.

Kaldı ki ortada bi ihanet olsaydı Neko ve Marcoyu böyle samimi görmezdik. Rogerın da WBnin de Odeni çok sevdiği söylendi. Ortada bi sorun yok bence.
roger ve wb düşmandı. Roger wb'nin kaptanını öldürmüş. En son sake sahnesinde korsan kral oldu ve hastaydı. Son veda konuşması gibi bişr şey. Wb onurlu ve mert bir adam, güçten düşmüş hasta adama saldırmadı. Ace'i garpa emanet etme gibi bir şey.
 
Bölümler hakkında uzun uzun yorum yapmayı sevmem ama hak etmiyor mu? :)

Kendimce bir şeyler karalayacağım ve ufak teoriler sıkıştıracağım;

Sayfa 4'te yer alan Fujitora abimiz muhtemelen Sabo ile çarpıştı. Yanında bir diğer amiral Ryokugyu da varken ve bir önceki bölüm Sabo ile ilgili şok edici bir haber varken Fuji'nin yenildiğini söylemek abes olur.



Sayfa 5'e geldiğimizde Fuji'nin gemide olduğunu ve hala bir savaşta olduğunu görüyoruz. Acaba Shichibukai sistemi ortaya çıkana kadar geçen sürede bir tanesinin peşinde Fuji mi var yoksa hala Sabo ve ekibi ile mi çarpışıyor?


Aynı sayfanın bir alt panelinde ise filo eşliğinde bir şey kovalıyor gibi ve atış yapıyorlar. Bazı noktalarda deniz canlılarına isabet ediyor anlaşılan ancak net olarak kovalama olduğunu söyleyebiliriz ki bu durumda Sabo'nun Lily'i kaçırdığı (kurtardığı) anlamına geliyor olabilir.

Sabo hakkında gizlenen haber "Sabo'nun ALabasta Prensesi Lily'i Kaçırdı!" olabilir.


Sayfa 7'ye geldiğimizde Kayalar tayfasının belli bir kısmı tanıtılıyor ve Kaido'nun tayfada sadece bir miço olduğunu öğreniyoruz. Bu noktada Rocks D. Xebec'in sağ ve sol kolları olmalı diye düşünüyoruz. Ortada hala tuhaf bir bilinmezlik var. Oda acele edeyim derken nüanslarda sorun mu yaşadı zamanla öğreneceğiz.

Roger'ın orada bulunması kesinlikle şans değildi. Garp ile birlikte sadece ikisi varsa God Valley'de muhtemelen dağılmış veya dağılmakta olan Kayalar Korsanları vardı. Belli bir amaç için toplanmış ancak içlerinde sürekli kavga eden bir ekibin çatlaması hiç de uzak bir ihtimal değil. Baktığımızda miçoların kaptanlarını tercih ettiğini varsaydığımızda ve aile kurmanın, baba olmanın önemine sürekli vurgu yapan WB'nin baba diye gördüğü kaptanı ile kalması gayet doğalken, dağılan bir ekipte sağ ve sol kol bence o adadaki savaşta değildi. Dağılan tayfaya bir de kaptanlarının ölümü eklendiğinde Kayalar işi tamamen ortadan kalkmış oldu.

Sonrasında haritada bile gözükmeyen God Valley'i Shanks'ın 6 sene önce eline geçirdiği aynı antik silah ile yok edildiğini düşünüyorum.

Sakazuki'nin odaya oraya kimseyi göndermeyeceğim diyerek girmesi ile kesinlikle birilerini gödnereceğini anlamış olduk. Bu da kendisinin önderi olduğu bir gizli birimden kişiler olabilir. Sengoku'nun Garp ile olan bağını bilen Sakazuki bu cümleyi ona söyleyerek Garp'a ulaşmasını temenni ediyor gibi geldi. Ancak Garp'ın Balıkadam adasından dönüşünü görüyoruz ve haberi okumuş durumda. Böylece zaten içeride adamı olan Garp'ın ekstra planlayacağı şeyler de olacaktır.

Son sayfada Sengoku'nun vurguladığı esrarengiz cümlede Wano'da peşi sıra gelen olayların denizcilerin (veya WG'nin) belli bir planları doğrultusunda olabileceği vurgulanıyor olabilir. Schichibukai sistemini yok eden hükümet in Yonkou'lara karşı güçsüzleştiği düşünülse de çizilen planlar doğrultusunda 2 koca korsanın aynı anda Supernovalar ve diğerleri tarafından indirmelerini planlamış olabilirler. Neticede korsan bunlar; birbirlerine vurdurtmaları neticesinde oluşacak her kayıp denizcilerin hanesine +1 yazacaktır.

Tahmini Mihawk ödülüm: 3.659.800.000

İşte bu kadar! :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık