Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Dominant Ark Ekibi

En Dominat Arc Boss ve Ekibi?


  • Kullanılan toplam oy
    81
Konuyu görünce direkt aklıma Cp9 ekibi geldi. Ama Big Mom ve tayfası "Acaba?" dedirtti ve bir türlü karar veremedim hangisi diye.
 
Forumu küçük görme yahu, alayını yazarlar. Güncel ekipleri çıkarsak, Enel ve rahipleri yazarsın. Croco ekibi çok dışarıda kaldı bana göre seri başı için normal olabilir. Konu da hangi Arc ekibi en domineydi ama güç olarak değil. İd'de Sadi-chan dan başlayıp hepsini yazarlar. Güç olarak değilde komplike bakmak lazım. Ekip üyelerinin işlevleri ve önemi olarak baktım.
Ne bileyim ya. Her hafta bölüm sorulduğu için pek bir şey beklemiyorum. :oleyo2:

Alınmayın gençler.
 
Linlin otolize uğradı o arc. Baş düşman Katakuri de toplu sorunca pasif Smoti ve inli cinli arkadaşlar falan derken geriye çekiyor ekibi.
Katakuri, Luffy'e gelene kadar yol yaptı. Big Mom ise önüne geleni eze eze gidiyordu. Pastayı yedikten sonra şarkı söyleyerek şov yaptı karı.

Diğerleri çer çöp ama.
 
Katakuri, Luffy'e gelene kadar yol yaptı. Big Mom ise önüne geleni eze eze gidiyordu. Pastayı yedikten sonra şarkı söyleyerek şov yaptı karı.

Diğerleri çer çöp ama.
Katakuri şovdu zaten arc. Ama işte bizimkiler yırtsın diye diğerleri pasif kalınca bana çok baskın gelmediler. Hoş Wano ile beraber merkezi otoritenin bu seride işlenmeyeceğini gördük de en heyecanlandırana attım oyu diyelim.
 
Maymun etmişlerdi MR. 3 ve Miss Goldenweek Luffyleri, Luffy'i boyayıp duruyordu durmadan, adam kurtarmayıp oturup çay içiyordu mumdan donan Zoroların önünde.

Sana net olarak söylüyorum hemen hemen hepsini yazarım, çünkü arc'ı daha yeni okudum tekrardan bir şeyleri incelemek için.
Adamların meyveleri tehlikeli, sen diyorsun ki görevlerini yaz. Görevleri ile ne alakası var savaşta zorlamanın dominantlığın?
Sana özelden sayayım istiyorsan ne yaptıklarını ne ettiklerini. Fakat ne fark edecek bu?

Sana diyorum ki Mr 3 ve Miss Goldenweek bile ne hale getirmişti Luffy ve tayfayı Little Garden de hatırla. Bunun dışında Alabasta'ya git. Daz Bones vs Zoro, Sanji vs Bon Clay, Mr. 4 vs Usopp falan'ı bir hatırla. Yani sen görevlerini say diyorsun, konunun görevle ne ilgisi var? :)
Bana buraya yaz la, özelden sadece ben okurum, herkes bilgilensin hem fikirler değişir veya gelişir, sadece kendime alma bencilliğin gösteremem. Ben güç olarak bakmıyorum diyorum sana. Bon clay meyvesi ile kritik öneme sahipti. Sen bana yaz işte valla sence görev ve işlevlerini merak ettim. Kod isimlerini falan.

Ben yazsam misal Caesar dan başlarım, yapay meyve ve daha bir sürü şey için önemli.
Monet, oradaki Dof'un gözü kulağı.
Vergo sadece ph için bakarsak, kayıp çocuklar için önemli aynı zamanda Ceaser'ı kontrol altında tutuyor. Bunlardan biri olmazsa olmaz baya önemliler, yerleri kolay kolay dolmaz.

Rosa için bakarsam. Sugar üstüne kurulmuş zaten. Trebol'den ona koruma ve işleri kısmen yürütüyor. Her üyenin ayrı bir görevi ve işlevi var. Beraber bir sistemin bütününü oluşturuyorlar.
 
Yalnız konuya Sabaody'i ekleyince biraz tartışma hevesim kırıldı ya. Magellan bile bu kadadar cehennem yaşatamamıştı Luffy'e.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık