Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morgans'dan dolayı olabilir mi? Luffy ve Sanji de haberlerle falan isim yaptılar o yüzden arttı yoksa kimsenin haberi olmazdı. Diye düşündüm.
Morgans'ın etkisi var zaten de, tayfa bir şey yapmadan da ödül alabiliyor durumunu tartışıyorum ben. Ki Dressrosa'da yaşadık bunu. Garip.
Onepiece de ödüllerin zaten bir önemi yok ki. Kaç tane bu ödülü elde edecek bir ödül avcısı gösterdi bize? Sıfır.
Aynı şekilde ödüller de havada kalıyor bu durumda.
Doğru dedin. Hiç önemi yok demiyorum ama çelişkiler var kesinlikle.

Yahu kaç kere ödülü şuymuş ne kadar güçlü bak ödülü bundan daha yüksek daha güçlü diye örnekler verdi daha ne yapsın bu adam ?

Dresrrosada aileye karşı galibiyetler almak az iş değildi çoğunluk ana karakter gözünden çöp olarak görse de yeni dünya için oldukça güçlüydüler.Barto mesela yumrukla yıktı adamı yere 50 milyon alması normal.Diğerleri de sırf ölmediler hayatta kaldılar diye ödül verilmiş olabilir bu da güç göstergesidir.Robin ölmedi mesela Hakuba karşısında ölebilirdi ama adamı tuttu.Elbette istisnalar olabilir de kafadan ödül attığını sanmıyorum.Ödüllerin karakterlere hep hakettiğinden az verildiğini düşünmüşümdür.Yani 200 milyonluk adam en az 200 alacak biridir daha üstü güçte de olabilir gibi.Bence asıl karmaşa bu durumdan kaynaklanıyor.
Ben ödüller güçten tamamen bağımsız demiyorum ama tam olarak sağlıklı veriler olmadıkları kesin. Karışık bir konu.
 
En kötü ihtimalle denkler.



Bir karakterin kaliteli olduğunu nasıl anlarsın ? Ana karakter olduğunu bilmemiz yeterli, başka bir şeye ihtiyacımız yok diyerek mi yoksa o karakter hakkında teoriler üretilebiliyor mu, analizler yapılabiliyor mu buna mı bakarsın ? Benim yazılan konu sayısıyla kast etmek istediğim şey bu.
Luffy hakkında nette bulunabilecek teori ve inceleme dökümanları Zorodan fazladır zaten.
 
Kaido'nun ödülü şu anki Yonko'lar arasında en yükseği olacaktır bence. Shanks'ın da özel bir durumu yoksa daha yüksek olmaz bence Kaido'dan.
 
Hükümet ödülleri koyarken sivil halk için ne kadar tehlikeli olduğunu değerlendiriyor diye düşünüyorum. Yersiz gözüken ödüllere bakıncada gözüküyor bu durum.

B.Haki kullanıcılarına karşı şansı çok düşük olan Caribou'nun Logia meyvesi sayesinde kardeşler görece yüksek bir ödül alabiliyor.
Yonko tayfasına üye kişiler arkası pis tipler bir Ace için insanlar öldü. Yine Kaido ve oluşumu tüm bir ülkeyi ele geçirmiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık