Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni
Şuraya b.haki neysede h.haki kullanıcılarına Dof'u yazacağımı sanmazdım. Böylece benim açımdan h.hakinin diğer haki türlerine etkisi olmadığı düşüncem daha pekişti.
Hocam bu konuda bende sana katılmaya başladım.Bu bölümle birlikte.2 yıl önce Luffy de law da haki bilmiyordu.Luffy Rayleigh gibi haki profesöründen eğitim aldı ama şuan çok az fark vardır bence.Hancock da bile haoshoku olması buna diğer bir örnek.
 
Vay da bile kral haki çıktı ya kesin bir cacık çıkmayacak kral hakiden. Sadece zayıfları bayıltan bir haki kesin bu ne arkadaş Dof da bile haki çıktı ya:of:
Kendinle çelişiyorsun farkında mısın? Sen değilmiydin Hancock'ta Kralın Hakisi var diye yeri göğü inleten? Serinin en güçlü isimlerinde bulunuyor bu yüzden Hancock'ta onların ayarındadır diyordun. Neredeyse yonkou yapıcaktın Hancock'u. Şimdi Doflamingo'da da var diye sadece bayıltan bir güç bir cacık olmaz diyorsun.

Tartışma veya huzursuzluk çıkarmak değil amacım. Gerçekten bu kendinle olan çelişkinden rahatsız oldum. Zamanında bu gücü bu kadar abartıp, Hancock'tada var diye ortalığı kasıp kavurmasaydın bu kadar sorun olmazdı benim için.
 
Şimdi haoshoku çıkması gerçekten sürpriz oldu ama biraz düşününce mantıklı geliyor.Hancock gibi sözünü geçiren sinirli birisi bu hakiye sahip.Rakibe korku salması gerekiyor.Dofun gülüşünden bakışından ödü patlamıyor mu insanların.Tam olarak haoshokunun yıldırma gücü işte.Doflamingo gibi tipe sahip birisi korku salmayacaksa eğer kim korku salacak zaten :D Aslında bu konuda daha önce öngörüde bulunabilirdik.
 
Dof ve Hancock'ta olması sebebiyle, diğer karakterlere olan umutlarımda artmaya başladı. Özellikle Kid'den bekliyorum. Law'dan umudum az çünkü Dof onda yok demişti sanırım.
 
Mihawk 'ta da kral haki çıkması muhtemeldir diğerlerini söyleyeme gerek yok kral hakiden ümitliyim çünkü bu tür adamlar seride önemli yere sahip.
 
Kidden haoshoku bende bekliyorum bu saaaten sonra.Lawda çıksa çıkardı bence dahada çıkmaz.Mihawkta olabilir ama sanmıyorum ben.
 
Bu konununda resimlerini yeniledim. Ek olarak dikkatimi çeken bir kaç mevzuya değineyim ;

Enteresan bir detay, Kujalılar birisinin haki kullanıp kullanmadığını sadece bakarak anlayabiliyormuş. Luffy'nin attığı yumrukta haki olmadığından bahsediyor ve sadece saf güçlü bunu yapması sebebiyle şaşırıyorlar.
Sentoumaru'da aynı şekilde Luffy'nin PX üzerinde haki kullandığını anlamıştı, demek ki haki kullananlar başkasında oluşan haki enerjisini bir şekilde görebiliyorlar.

Doflamingo, Luffy'nin haoshoku haki uyandırdığını bu yüzden Law'dan önde olduğundan bahsediyor, Law'da haoshoku haki olmadığı anlamına gelebilir veyahut daha önce başka bir konuda söylediğim gibi herkeste haoshoku haki var ancak nadiren bu uyandırabiliyor olabilir.

Daha önce de dediydim gene diyeyim: Biz Luffy'nin bakış açısıyla okuduğumuz için B. hakiyi göremiyorduk. E. Oda'nın açıklaması bu olacak en azından.
Busoshoku: koka'yı mı diyorsun ?
 
İlerde kral haki çıkmasını beklediğim adamlar :

- Zoro, Kidd, Mihawk. Bir ihtimal Sabo ve Coby'de de çıkabilir.
Sabo'yu "bir ihtimal" kategorisinden çıkarıp "kesin var" kategorisine ekle lütfen. :D Coby ve h.hakinin ise aynı cümlede dahi kullanılmaması lazım. :(

Sabo'da kral haki çıkmayacak. Ss alın çıkarsa forumu terk edeceğim.
Sen yeter ki iste. :cool:

Kesin konuşmayım şimdi hacı :D Ama yüksek ihtimalle olabilir. Bekliyorum yani. Coby de denizcilerin adalet timsali olarak, belki de denizciler tarihinde kral hakiye sahip tek kullanıcı olarak karşımıza çıkabilir.
Sabo'da çıkmazsa çok büyük hayal kırıklığına uğrarım. :D Zaten çıkmazsa 1 ay foruma girmeyeceğim. :/ Tam olarak gösterilmedi fakat bence Garp'ta da var kral haki.

Ben de Zoro'da çıkmazsa girmeyeceğim :D Sabo'da ışık var. Potansiyel de var. Yalnız Garp'ta olduğunu zannetmiyorum. Bir ibaresini bile görmedik ki adam emekliye ayrıldı zaten. Emekliliğinde de kral haki göstereceğini zannetmiyorum.
Fakat mantıken kesinlikle olması gerekmiyor mu sence de? Hasta olmasına rağmen kanlı canlı Wb'yi gördük ve Garp ise onun sağlıklı haline denk birisiymiş,hem de meyvesiz haliyle.H.haki olmadan o adamlarla baş edebilmesi imkansız bence.Sırf fiziksel güç+2 tip haki ile Wb olmak mantıklı gelmiyor bana. :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık