Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Yonko Hakkında

KorsanlarKralıLuffy

Kimse Teach'e bırakmadı. Balık adam adası Mom'ın eline geçmiş. Diğer adalarda ne olduğunu bilmiyoruz.
beyazsakalin gücünü kullanarak onun bölgerini ele geçirdi diye biliyom yanlismiyim balıkadam adasida şekerleme yüzünden bigmam girmiştir .koca ulkeden sadece seker istiyo. Düşünsene yonkousun ama o balık adam adasının ulusal sandığıni bile luffy kazayla versemese bi habersin

Senin altın rakiciyi luffy sinema filminde yendi. Beyazsakalda belki bilmiyosundur ama öldü. Onun bölgelerinide teach aldı 3 yonkou niye o bölgeleri almak için bi çaba içine girmediler.3 e bölmek varken niye teache biraktilar.kimse yenilmez değil herkez en az zararla kazanmak istiyo veya kesin zafer için sabrediyo luffde bu yok gider direk dalar
Altin rakici ne la :D :D :D :D,Altin Racir yani Roger korsanlar krali varya O.

beyazsakalin gücünü kullanarak onun bölgerini ele geçirdi diye biliyom yanlismiyim balıkadam adasida şekerleme yüzünden bigmam girmiştir .koca ulkeden sadece seker istiyo
Diğer yonkouların da istediği bir şeyler varsa almadıklarını bilmiyoruz. WB en güçlü ve en eski değil mi? En çok adaya sahip çıkarsa hiç şaşırmam. Her yonkounun eşit sayıda adası var mı? Birinin 13 diğerinin 11 olamaz mı misal. Son bölümleri okumadın sanırım. Mom K.k olmak istediğini söyledi. Germa ile ittifak peşinde.

KorsanlarKralıLuffy

Diğer yonkouların da istediği bir şeyler varsa almadıklarını bilmiyoruz. WB en güçlü ve en eski değil mi? En çok adaya sahip çıkarsa hiç şaşırmam. Her yonkounun eşit sayıda adası var mı? Birinin 13 diğerinin 11 olamaz mı misal. Son bölümleri okumadın sanırım. Mom K.k olmak istediğini söyledi. Germa ile ittifak peşinde.
Germe yeterli gelirmi bilmem .sonucta klon asker ordusu . Marine de pasivistalar var ama bakınca pek yararlı degiller güçlü düşmanlara karşi

Germe yeterli gelirmi bilmem .sonucta klon asker ordusu . Marine de pasivistalar var ama bakınca pek yararlı degiller güçlü düşmanlara karşi
Yetip yetmemesi önemli mi? Sen şeker istiyor ondan dedin bende kadın k.k olmak istediğini söyledi dedim.

Yeni dünyada 39 ada olsa 12 WB'nin olsa diğerleri de ortalama 9 tane diyelim. WB ölünce Teach 7-8 ada alsa diğerleri de 31-32 adayı 10-10-11 diye paylaşsalardı. Teach yine yonkou sayılırdı. Sayıları salladım.

KorsanlarKralıLuffy

Yetip yetmemesi önemli mi? Sen şeker istiyor ondan dedin bende kadın k.k olmak istediğini söyledi dedim.

Yeni dünyada 39 ada olsa 12 WB'nin olsa diğerleri de ortalama 9 tane diyelim. WB ölünce Teach 7-8 ada alsa diğerleri de 31-32 adayı 10-10-11 diye paylaşsalardı. Teach yine yonkou sayılırdı. Sayıları salladım.
TEACın yonkou sayılma sebebı markoyu ve diğer komtanları yenmıs olması adalarla alakası yokkı. Benim anlatmak istediğim kimse kimseye bulaşmiyo yani etliye sütlüye karışan yok.Her yonkou söyle bi meydan okuyom gelen gelsin bi kapışak diyen yok

Sende mi Brütüs.

İkiside eceliyle öldü. Newgate'in ölümünü kayda öyle geçmek gerek, Marineford olayında etken çok. Hastalığı, yaşlılığı, zaten ölüme yaklaştığını bilmesi v.s. Gücünü tam kullanan bir Newgate'in yenilmesi pek olası gözükmüyordu.

Gördüğümüz üzere kaido ve big mom gayet zinde ama Mangaka bunları bir şekilde indittirecek o ayrı konu. Anti-n kuntin sebepler ve ortamlar yaratacak...
Oda, Newgate'e hastalığı verdi. Yaşlılığı verdi. Üstüne de 500 küsür yara aldırdı ve yendirdi. Roger gibi herkesin zirve kabul ettiği birine bile kafa tutacak İki kişi varmış. benim bahsettiğim olay Nasıl oldukleri değil.

Abi eline sağlık güzel yazmışsın. Bi kaç şey söylemek istiyorum. Shanks'ın sürekli parti yapıp kafasına göre davranması Hakisine olan güveninden kaynaklı bence. Çünki Shanks da biliyor ki bu seride en güçlü 'güç' unsuru haki. Ee bende de bundan boru gibi var, varsa şekli olan gelsin diyor. Fakat bu rahatlığı yakında bozulacak. Teach bunu indirir kısmına bende katılıyorum. Diğer husus Kaido. Bu adamın önlem aldığını düşünmüyorum çünki adamın yegane amacı ölebilmek zaten. Kendisi bile başaramıyor bunu. Yani, tek gezersem belki ölürüm diyor ama geleni gideni yamultmuş zaten. Sıkıntılı birisi. Zannımca şuanda ki en güçlü Yonkou kendisi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık