Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Yonko Hakkında

KorsanlarKralıLuffy

Sende mi Brütüs.

İkiside eceliyle öldü. Newgate'in ölümünü kayda öyle geçmek gerek, Marineford olayında etken çok. Hastalığı, yaşlılığı, zaten ölüme yaklaştığını bilmesi v.s. Gücünü tam kullanan bir Newgate'in yenilmesi pek olası gözükmüyordu.

Gördüğümüz üzere kaido ve big mom gayet zinde ama Mangaka bunları bir şekilde indittirecek o ayrı konu. Anti-n kuntin sebepler ve ortamlar yaratacak...
Şu etkenide unutma her ne kadar güçlü genç yonkoular olsalarda beyazsakali yenemediler yani güçlü değiller

Sinestram

Her şeye eyvallah da, Luffyler'in indireceği ilk Yonkou'nun dünyanın en güçlü canlısı olacağına katılamıyorum ne yazık ki. Tamam kişisel güç her şey değil ama, o kadar da önemsiz değil. Radar demişsin, güvenlik demişsin, Kaido'nun da bir güvencesi vardır demişsin ama herif denizlerde tek başına geziyor. gökyüzü adasından zemine kafalama atlıyor. Sülalesini toplamış WB'ye hayırdır dayı nörüyon demeye kalkıyor. Bana hiç de öyle tedbiri elden bırakmayan biri gibi gelmedi.

KorsanlarKralıLuffy

Bence
Her şeye eyvallah da, Luffyler'in indireceği ilk Yonkou'nun dünyanın en güçlü canlısı olacağına katılamıyorum ne yazık ki. Tamam kişisel güç her şey değil ama, o kadar da önemsiz değil. Radar demişsin, güvenlik demişsin, Kaido'nun da bir güvencesi vardır demişsin ama herif denizlerde tek başına geziyor. gökyüzü adasından zemine kafalama atlıyor. Sülalesini toplamış WB'ye hayırdır dayı nörüyon demeye kalkıyor. Bana hiç de öyle tedbiri elden bırakmayan biri gibi gelmedi.
Bence 1.Bigmam 2. Kaido iner. Sanks teachle kapışır luffy marineye dalar son savaş luffynin gelmesiyle sanks+ luffy teach e karşı olur

Şu etkenide unutma her ne kadar güçlü genç yonkoular olsalarda beyazsakali yenemediler yani güçlü değiller
Beyazsakal ve Altın Racırı kim yenebilmişte onları kıstas gösteriyorsun. Onlardan sonra yenilemeyecek varsa teke tekte veya tayfa olarak Kaido, Big Mom ve Shanks'tır. Boşuna imparator denilmiyor, nasıl yenilebileceklerini yazdım yukarda...

KorsanlarKralıLuffy

Senin altın rakiciyi luffy sinema filminde yendi. Beyazsakalda belki bilmiyosundur ama öldü. Onun bölgelerinide teach aldı 3 yonkou niye o bölgeleri almak için bi çaba içine girmediler.3 e bölmek varken niye teache biraktilar.kimse yenilmez değil herkez en az zararla kazanmak istiyo veya kesin zafer için sabrediyo luffde bu yok gider direk dalar

Senin altın rakiciyi luffy sinema filminde yendi. Beyazsakalda belki bilmiyosundur ama öldü. Onun bölgelerinide teach aldı 3 yonkou niye o bölgeleri almak için bi çaba içine girmediler.3 e bölmek varken niye teache biraktilar.kimse yenilmez değil herkez en az zararla kazanmak istiyo veya kesin zafer için sabrediyo luffde bu yok gider direk dalar
Hangi film o? OP gold diyorsan çok yanlış gelmişim sen. :( O Tesero.
Teach deprem+karanlık meyvesine sahip ve Marcoları da yenerek WBnin bölgelerinde hızla ilerledi. Öyle ha deyince Teachi harcayabilecek durumları yok.

KorsanlarKralıLuffy

Hangi film o? OP gold diyorsan çok yanlış gelmişim sen. :( O Tesero.
Teach deprem+karanlık meyvesine sahip ve Marcoları da yenerek WBnin bölgelerinde hızla ilerledi. Öyle ha deyince Teachi harcayabilecek durumları yok.
Ben başka şeyi kasdediyom orda mesele baska .senin altın aslan garp ve sengokuya yenildi saten .4 yonkou suankiler kesin zafer için cabaliyo o yüzden kimse kimseye dalmiyo sanks hariç onun amacini daha anlayamadim luffy için rakibin mevkisi önemli değil 2 yıl boş boş oturmadı sonuçta.Bigmam komutan yolladığında oldu ben geri çekiliyim demedi hapse düştü hala kafa ayni çünkü kendine güveni tam bigmam gelse onada dalardi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben başka şeyi kasdediyom orda mesele baska .senin altın aslan garp ve sengokuya yenildi saten .4 yonkou suankiler kesin zafer için cabaliyo o yüzden kimse kimseye dalmiyo sanks hariç onun amacini daha anlayamadim luffy için rakibin mevkisi önemli değil 2 yıl boş boş oturmadı sonuçta.Bigmam komutan yolladığında oldu ben geri çekiliyim demedi hapse düştü hala kafa ayni çünkü kendine güveni tam bigmam gelse onada dalardi
Öncelikle ben öncesinde yorum yapmamıştım, üstteki arkadaş Shikiden bahsetmemiş Roger demiş. Ayrıca aklında olsun filmler ana seri için bi ölçü görevi görmez.
Diğer yonkoular da yenilebilir diyorsan elbette yenilir, Teach gücüyle yonkouluğu elinde tutuyor dersen zaten farklısı mümkün değil ama filmden verdiğin örnek ve kurduğun cümleler yanlış anlamalara sebep olacak şekilde.

Kimse Teach'e bırakmadı. Balık adam adası Mom'ın eline geçmiş. Diğer adalarda ne olduğunu bilmiyoruz.

Sen yenisiniz galiba, Altın Racır'ı bilmediğini göre:p

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık